Home > Slider > Kim Kardashian şi Kanye West, părinți din nou. O mamă surogat le va naște al 4-lea copil

Kim Kardashian şi Kanye West, părinți din nou. O mamă surogat le va naște al 4-lea copil

kim kardashian

Kim Kardashian şi Kanye West vor deveni din nou părinţi în 2019. O mamă surogat, pe care au plătit-o, va naște cel de-al patrulea copil al cuplului. Va fi un băiețel, anunță jurnaliștii de la TMZ. Starleta a apelat la aceeași mamă surogat care a purtat-o și pe Chicago, fetița născută pe 15 ianuarie 2018. Bebelușul se va naște în luna mai a acestui an.

Kim Kardashian a spus de multe ori că vrea să aibă o familie numeroasă. Ba chiar și soțul ei ar fi forțat-o să mai facă un copil. Dar vedeta de 38 de ani s-a chinuit foarte mult să-l aducă pe lume și pe cel de-al doilea copil, pe Saint West.

Soția lui Kanye West a avut uterul fisurat şi chiar dacă s-a operat, complicaţiile după cea de-a doua naștere nu îi permit să mai poarte un copil.

Kim şi Kanye West au apelat la aceeași mamă surogat pentru a da naştere celui de-al patrulea copil al cuplului. Conform TMZ, toată afacerea îi va costa pe cei doi circa 115.000 de dolari, la fel ca prima oară. O sumă modică, dacă ar fi să amintim faptul că rapperul i-a cumpărat recent soției sale un apartament de lux în Miami Beach, în valoare de 14 milioane de dolari.

Kim Kardashian a apelat la o mamă surogat din cauza experienţei traumatizante din timpul celor două naşteri. La prima naștere, Kim s-a confruntat cu placenta praevia, din cauza căreia a sângerat foarte mult. La scurt timp a aflat că uterul ei nu poate susţine o nouă sarcină. În ciuda complicațiilor, l-a născut pe Saint, însă și atunci s-a aflat la un pas de moarte.

Kim Kardashian şi Kanye West a trei copii – doi născuți de Kim, North, de 5 ani, și Saint, de 3 ani, și Chicago, de 1 an, născută cu ajutorul unei mame surogat.

 

 

Articole asemanatoare
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Kanye West spune că Dumnezeu i-a dat înapoi 68 de milioane de dolari din taxe
Kanye West: Am rugat oamenii care lucrează la albumul meu să nu facă sex premarital
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian şi Kanye West, părinți din nou. O mamă surogat le va naște al 4-lea copil

by Andreea Damian   1 min
0