Home > Slider > Kim Kardashian şi Kanye West, părinți din nou. O mamă surogat le va naște al 4-lea copil

Kim Kardashian şi Kanye West, părinți din nou. O mamă surogat le va naște al 4-lea copil

kim kardashian

Kim Kardashian şi Kanye West vor deveni din nou părinţi în 2019. O mamă surogat, pe care au plătit-o, va naște cel de-al patrulea copil al cuplului. Va fi un băiețel, anunță jurnaliștii de la TMZ. Starleta a apelat la aceeași mamă surogat care a purtat-o și pe Chicago, fetița născută pe 15 ianuarie 2018. Bebelușul se va naște în luna mai a acestui an.

Kim Kardashian a spus de multe ori că vrea să aibă o familie numeroasă. Ba chiar și soțul ei ar fi forțat-o să mai facă un copil. Dar vedeta de 38 de ani s-a chinuit foarte mult să-l aducă pe lume și pe cel de-al doilea copil, pe Saint West.

Soția lui Kanye West a avut uterul fisurat şi chiar dacă s-a operat, complicaţiile după cea de-a doua naștere nu îi permit să mai poarte un copil.

Kim şi Kanye West au apelat la aceeași mamă surogat pentru a da naştere celui de-al patrulea copil al cuplului. Conform TMZ, toată afacerea îi va costa pe cei doi circa 115.000 de dolari, la fel ca prima oară. O sumă modică, dacă ar fi să amintim faptul că rapperul i-a cumpărat recent soției sale un apartament de lux în Miami Beach, în valoare de 14 milioane de dolari.

Kim Kardashian a apelat la o mamă surogat din cauza experienţei traumatizante din timpul celor două naşteri. La prima naștere, Kim s-a confruntat cu placenta praevia, din cauza căreia a sângerat foarte mult. La scurt timp a aflat că uterul ei nu poate susţine o nouă sarcină. În ciuda complicațiilor, l-a născut pe Saint, însă și atunci s-a aflat la un pas de moarte.

Kim Kardashian şi Kanye West a trei copii – doi născuți de Kim, North, de 5 ani, și Saint, de 3 ani, și Chicago, de 1 an, născută cu ajutorul unei mame surogat.

 

 

Articole asemanatoare
kim kardashian
Kim Kardashian a câștigat procesul! Trebuie să primească 2,7 mil. $
Kim Kardashian
Un primar japonez i-a cerut lui Kim Kardashian să îşi schimbe numele liniei de lenjerie intimă
kim kardashian
Kim Kardashian a transformat pasiunea pe care o avea de 15 ani în realitate
meghan markle
Meghan Markle, în cursa pentru un nou titlu. Rivalele sale sunt Rihanna și Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian şi Kanye West, părinți din nou. O mamă surogat le va naște al 4-lea copil

by Andreea Damian   1 min
0