Tabu
Image default
BEAUTY PEOPLE Slider

Kim Kardashian studiază cosmetică mortuară. A făcut practica la morgă. FOTO

În luna iunie, Kim Kardashian își concedia make-up artistul cu care ea și surorile ei lucrau de ani de zile, încă dinainte să devine faimoase. Hotărâtă, se pare, să devină chiar ea un make-up artist. De aceea s-a apucat să studieze cosmetică mortuară. O meserie aparent banală, cred unii, dar fascinantă pentru cea mai faimoasă membră a clanului Kardashian.

Kim Kardashian a mărturisit că dorește să-și îmbunătățească talentele de make-up artist. A făcut deja practică la… morgă, pe cadavre adevărate, potrivit metro.co.uk. Vedeta de 37 de ani a îmbălsămat, cu ceva rețineri la început, un cadavru de la morga spitalului, chiar în timpul unui episod al reality-show-ului Keeping Up With The Kardashians. Focoasa brunetă și-a exprimat mai demult interesul de a deveni cosmetician mortuar, după ce a mărturisit la un moment dat că e „obsedată” de moarte.

Iar când crezi că lumea ți se așterne la picioare și te chinuie talentul, cauți cel mai bun cosmetician mortuar din oraș ca să iei lecții de la profesioniști. Un angajat de la morgă i-a arătat pas cu pas cum se realizează machiajul pentru lumea de dincolo. Mulți au glumit pe seama starletei, care avea chipul livid în timpul demonstrației. Dar cârcotași există cât lumea!

https://www.youtube.com/watch?v=5Vjc-Hra94c

În ultima perioadă, soția lui Kanye West a optat pentru machiajul ochilor în culori puternice. Deocamdată nu se știe dacă și-a realizat machiajul cu mânuțele ei. Între timp, Kim Kardashian își exersează abilitățile de makeup artist pe mama sa, Kris Jenner.

 

ARTICOLE SIMILARE

O nouă soluție pentru tratarea acneei, ridurilor și vergeturilor …de la DEMI MOORE

Cum va petrece Meghan Markle primul ei Crăciun regal

Andreea Damian

Pierderea bruscă a mirosului, unul dintre simptomele posibile ale noului coronavirus

Andreea Damian

Spumă toxică pe o celebră plajă din India

Andreea Damian

Vaccin anti COVID-19 | Efectul secundar care a făcut-o să creadă că are cancer de sân

Andreea Damian

Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?

Andreea Damian

Scrie un comentariu