Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Kim Kardashian studiază cosmetică mortuară. A făcut practica la morgă. FOTO

În luna iunie, Kim Kardashian își concedia make-up artistul cu care ea și surorile ei lucrau de ani de zile, încă dinainte să devine faimoase. Hotărâtă, se pare, să devină chiar ea un make-up artist. De aceea s-a apucat să studieze cosmetică mortuară. O meserie aparent banală, cred unii, dar fascinantă pentru cea mai faimoasă membră a clanului Kardashian.

Kim Kardashian a mărturisit că dorește să-și îmbunătățească talentele de make-up artist. A făcut deja practică la… morgă, pe cadavre adevărate, potrivit metro.co.uk. Vedeta de 37 de ani a îmbălsămat, cu ceva rețineri la început, un cadavru de la morga spitalului, chiar în timpul unui episod al reality-show-ului Keeping Up With The Kardashians. Focoasa brunetă și-a exprimat mai demult interesul de a deveni cosmetician mortuar, după ce a mărturisit la un moment dat că e „obsedată” de moarte.

Iar când crezi că lumea ți se așterne la picioare și te chinuie talentul, cauți cel mai bun cosmetician mortuar din oraș ca să iei lecții de la profesioniști. Un angajat de la morgă i-a arătat pas cu pas cum se realizează machiajul pentru lumea de dincolo. Mulți au glumit pe seama starletei, care avea chipul livid în timpul demonstrației. Dar cârcotași există cât lumea!

https://www.youtube.com/watch?v=5Vjc-Hra94c

În ultima perioadă, soția lui Kanye West a optat pentru machiajul ochilor în culori puternice. Deocamdată nu se știe dacă și-a realizat machiajul cu mânuțele ei. Între timp, Kim Kardashian își exersează abilitățile de makeup artist pe mama sa, Kris Jenner.

 

ARTICOLE SIMILARE

Sandalele inspirate de anii ’90, în tendințe și în sezonul primăvară/vară 2020

Andreea Damian

Cât timp ar trebui să stau la soare ca să-mi iau doza de vitamina D?

Andreea Damian

Trucuri psihologice care te ajută să cheltuiești mai puțini bani atunci când faci cumpărături

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 3 iulie!

realitatea

4 ani fără Stela Popescu. Ce se întâmplă la mormântul marii actrițe

Andreea Damian

Încă un MIT desființat. Suplimentele cu vitamina D și omega-3 NU previn cancerul și bolile cardiace

Andreea Damian

Scrie un comentariu