Tabu
BEAUTY PEOPLE Slider

Kim Kardashian studiază cosmetică mortuară. A făcut practica la morgă. FOTO

Kim Kardashian

În luna iunie, Kim Kardashian își concedia make-up artistul cu care ea și surorile ei lucrau de ani de zile, încă dinainte să devine faimoase. Hotărâtă, se pare, să devină chiar ea un make-up artist. De aceea s-a apucat să studieze cosmetică mortuară. O meserie aparent banală, cred unii, dar fascinantă pentru cea mai faimoasă membră a clanului Kardashian.

Kim Kardashian a mărturisit că dorește să-și îmbunătățească talentele de make-up artist. A făcut deja practică la… morgă, pe cadavre adevărate, potrivit metro.co.uk. Vedeta de 37 de ani a îmbălsămat, cu ceva rețineri la început, un cadavru de la morga spitalului, chiar în timpul unui episod al reality-show-ului Keeping Up With The Kardashians. Focoasa brunetă și-a exprimat mai demult interesul de a deveni cosmetician mortuar, după ce a mărturisit la un moment dat că e „obsedată” de moarte.

Iar când crezi că lumea ți se așterne la picioare și te chinuie talentul, cauți cel mai bun cosmetician mortuar din oraș ca să iei lecții de la profesioniști. Un angajat de la morgă i-a arătat pas cu pas cum se realizează machiajul pentru lumea de dincolo. Mulți au glumit pe seama starletei, care avea chipul livid în timpul demonstrației. Dar cârcotași există cât lumea!

https://www.youtube.com/watch?v=5Vjc-Hra94c

În ultima perioadă, soția lui Kanye West a optat pentru machiajul ochilor în culori puternice. Deocamdată nu se știe dacă și-a realizat machiajul cu mânuțele ei. Între timp, Kim Kardashian își exersează abilitățile de makeup artist pe mama sa, Kris Jenner.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată acum fiul Andreei Berecleanu și al lui Andrei Zaharescu

Tabu Tabu

Coafuri rapide pentru când ești în întârziere

Andreea Damian

Protecție solară sub forma de tablete – este sigura această metodă?

Andreea Ditcov

Daniel Buzdugan își dorește să plece în Creta, în vacanță

Tabu Tabu

Elian Băcilă, pictorul de negru și sosia lui Iurie Darie a făcut coronavirus

Tabu Tabu

Frumuseţe toxică – Ce cosmetice să eviţi

Scrie un comentariu