Home > beauty > Kim Kardashian susține că a găsit leacul pentru boala incurabilă de care suferă

Kim Kardashian susține că a găsit leacul pentru boala incurabilă de care suferă

Kim Kardashian

Kim Kardashian a dezvăluit că psoriazisul i-a afectat chipul și se luptă să țină afecțiunea sub control. Boală autoimună, ereditară și incurabilă, psoriazisul afectează în jur de 3% din populație și nu-și alege victimele – om obișnuit sau vedetă, această afecțiune lovește fără milă exact când te aștepți mai puțin. Una dintre victimele ei este și soția lui Kanye West. Dar se pare că vedeta a găsit remediul.

În decembrie anul trecut, Kim Kardashian dezvăluia fanilor pe Instagram că nu se dă bătută și continuă lupta cu această afecțiune, îngrijindu-și pielea cu multă atenție. Starleta folosește produse care conțin extract de alge marine, datorită rolului său de a reduce leziunile, inflamația și durerea. „OMG my psoriasis is almost gone! Best Christmas present!” (OMG, psoriazisul aproape a dispărut. Cel mai bun cadou de Crăciun!), a scris ea atunci.

Vedeta în vârstă de 38 de ani a fost diagnosticată cu această afecțiune în 2010 și pentru a ascunde eventualele dovezi ale bolii foloseşte autobronzant din plin. Semnele psoriazisului se văd mai ales pe picioarele ei.

Cei ce suferă de această afecțiune în primul rând ar trebui să se ferească de momentele stresante; se pare că stresul este unul dintre factorii declanșatori sau care reactivează boala. Dar, ce să vezi, pentru Kim K stresul pare să fie ultimul aspect de care să se îngrijească.

De când a aflat că suferă de această boală cutanată, Kim a încercat o mulțime de remedii (chiar și lapte matern de la sora sa, Kourtney). A găsit câteva tratamente care au dat rezultate – dieta alcalină, tratamente cu cortizon – din păcate, pe termen scurt. Un nou tratament  – algele marine – ar da rezultate. Potrivit experților, îngrijirea pielii cu alge marine ajută la calmarea pielii uscate, roșii, scumate și inflamate. „Complexul de vitamine B găsite în alge au proprietăți antiinflamatorii, motiv pentru care extractul de alge marine este inclus în mod obișnuit în produsele folosite pentru a trata afecțiuni precum acnee, rozacee, eczeme sau psoriazis”, a declarat medicul Joshua Zeichner, de la Mount Sinai Hospital din New York, potrivit Allure.  Algele marine rehidratează în același timp. „Algele marine sunt atât de liniștitoare”, scrie Kardashian. „Le folosesc pentru a trata pete care sunt în special iritante, roșii sau scuamate”, a adăugat ea.

 

 

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian
kanye west
Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa
Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia
kim kardashian
Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian susține că a găsit leacul pentru boala incurabilă de care suferă

by Andreea Damian   1 min
0