Tabu

Kim Kardashian are sex-appeal, dar când vine vorba despre sex, vedeta are o părere cu totul diferită. Deși a umplut Instagramul de fotografii indecente, Kim se simte o femeie „timidă și nesigură” atunci când vine vorba despre sex. Și totuși, la cât de provocator pozează, cu greu ne vine a crede ceea ce spune.

Când credeam că nu ne mai poate surprinde cu aparițiile ei provocatoare pe rețelele de socializare, Kim Kardashian face declarații uluitoare. Considerată un sex-simbol în showbizul mondial, starleta de 37 de ani a mărturisit pentru o revistă că este mult mai reținută acasă la capitolul sex.

„Este de fapt amuzant, acasă, sunt mult mai conservatoare decât personajul meu public”, a declarat Kardashian West, potrivit Entertainment Tonight. În cel mai recent interviu, Kim a recunoscut că Kim Kardashian pe care o vedem în public „este sălbatică, sexuală”, dar că „este de fapt timidă când face sex”.

Aceasta a recunoscut că nu a întâmpinat niciodată probleme la filmări sau în timpul unei ședințe foto. „Pot să fiu complet dezbrăcată în fața a 50 de persoane (…), dar când sunt doar eu și un bărbat (n.r. probabil se referă la soțul ei), intimi, în pat, sunt cam timidă și nesigură”, a mai spus ea, considerând că are de fapt două personalități sexuale.

https://www.instagram.com/p/BpIohqynk5u/?hl=ro&taken-by=kimkardashian

Mamă a trei copii, North, de 5 ani, Saint, de 2 ani, și Chicago, de 9 luni, vedeta a mai spus că maternitatea i-a sporit stima de sine: „Cred că maternitatea m-a făcut să capăt mai multă încredere în mine când apar sexy în public”.

https://www.instagram.com/p/BpHSbZKgxSM/?utm_source=ig_embed

Kim Kardashian a devenit cunoscută în 2007 după ce a fost făcut public un sex tape. Iubitul ei din 2003, un anume Ray J, a publicat pe Internet filmarea, provocând adevărată isterie în mediul online. Mai mult de atât, vedeta şi-a pierdut virginitatea la doar 14 ani. Kim Kardashian ar fi întreţinut relaţii intime pentru prima dată cu TJ Jackson, nepotul celebrului Michael Jackson, care este acum un muzician de succes. Mai mult de atât, se pare că diva ar fi vorbit chiar cu mama sa înainte de a face marele pas şi a încurajat-o să ia anticoncepţionale.

 

ARTICOLE SIMILARE

6 cele mai ciudate obiecte cu care oamenii au făcut sex

realitatea

Gheorghe Turda face dezvăluiri: cum arată un azil de bătrâni din străinătate în comparație cu unul din România

Andreea Damian

Parcul IOR sub zapada – fotografii Cristiana Apostol

realitatea

Un duo exploziv: Cosmina Pasarin si Gina Pistol prezinta Romanian Music Awards 2014

Scandal în showbiz! Un model o acuză pe Madonna de hărțuire sexuală

Andreea Damian

Cum a ajuns Theo Rose să ocupe scaunul de jurat la „Vocea României”

Andreea Damian

Scrie un comentariu