Home > Sex-Relatii > Kim Kardashian a vorbit fără perdea despre sex

Kim Kardashian a vorbit fără perdea despre sex

kim kardashian

Kim Kardashian are sex-appeal, dar când vine vorba despre sex, vedeta are o părere cu totul diferită. Deși a umplut Instagramul de fotografii indecente, Kim se simte o femeie „timidă și nesigură” atunci când vine vorba despre sex. Și totuși, la cât de provocator pozează, cu greu ne vine a crede ceea ce spune.

Când credeam că nu ne mai poate surprinde cu aparițiile ei provocatoare pe rețelele de socializare, Kim Kardashian face declarații uluitoare. Considerată un sex-simbol în showbizul mondial, starleta de 37 de ani a mărturisit pentru o revistă că este mult mai reținută acasă la capitolul sex.

„Este de fapt amuzant, acasă, sunt mult mai conservatoare decât personajul meu public”, a declarat Kardashian West, potrivit Entertainment Tonight. În cel mai recent interviu, Kim a recunoscut că Kim Kardashian pe care o vedem în public „este sălbatică, sexuală”, dar că „este de fapt timidă când face sex”.

Aceasta a recunoscut că nu a întâmpinat niciodată probleme la filmări sau în timpul unei ședințe foto. „Pot să fiu complet dezbrăcată în fața a 50 de persoane (…), dar când sunt doar eu și un bărbat (n.r. probabil se referă la soțul ei), intimi, în pat, sunt cam timidă și nesigură”, a mai spus ea, considerând că are de fapt două personalități sexuale.

https://www.instagram.com/p/BpIohqynk5u/?hl=ro&taken-by=kimkardashian

Mamă a trei copii, North, de 5 ani, Saint, de 2 ani, și Chicago, de 9 luni, vedeta a mai spus că maternitatea i-a sporit stima de sine: „Cred că maternitatea m-a făcut să capăt mai multă încredere în mine când apar sexy în public”.

https://www.instagram.com/p/BpHSbZKgxSM/?utm_source=ig_embed

Kim Kardashian a devenit cunoscută în 2007 după ce a fost făcut public un sex tape. Iubitul ei din 2003, un anume Ray J, a publicat pe Internet filmarea, provocând adevărată isterie în mediul online. Mai mult de atât, vedeta şi-a pierdut virginitatea la doar 14 ani. Kim Kardashian ar fi întreţinut relaţii intime pentru prima dată cu TJ Jackson, nepotul celebrului Michael Jackson, care este acum un muzician de succes. Mai mult de atât, se pare că diva ar fi vorbit chiar cu mama sa înainte de a face marele pas şi a încurajat-o să ia anticoncepţionale.

 

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian a vorbit fără perdea despre sex

by Andreea Damian   1 min
0