Home > beauty > Kim si-a tuns parul pentru Kanye!

Kim si-a tuns parul pentru Kanye!

Daca este un lucru pentru care am invidiat-o vreodata pe Kim Kardashian, acela a fost parul ei. Sau extensiile ei, mai bine zis.  Kim a postat acum 2 zile o poza pe Instagram cu o noua coafura, captiunea fiind : “Mi-am tuns parul scurt.” Desi se poate vedea din poze ca nu este deloc multumita de noul ei look, apropriatii spun ca aceasta schimbare de imagine a fost ideea lui Kanye. Rapperul i-a spus stilistului ei sa ii dea jos extensiile pentru un stil mai edgy.

Kim s-a plans de multe ori ca extensiile ei aveau nevoie de multa ingrijire si ii ocupau mult timp, dar nu ar fi vrut sa renunte la ele. Desi sotul ei este incantat de noua coafura, Kim a declarat apropriatilor ca nu se simte deloc bine in pielea ei, mai ales ca a pus cateva kg in plus.

Ce-i drept, noul bob pare sa ii stirbeasca un pic din sex-apealul cu care eram obisnuiti, dar se pare ca aceasta schimbare de imagine nu va dura prea mult. Kanye nu va fi incantat, dar Kim isi va pune extensiile din nou, cat de curand, invocand motive profesionale.

Cu parul scurt sau lung, Kim este o femeie frumoasa, indiferent de “greselile tineretii” sau de cat de (mult prea) des isi promoveaza posteriorul!

Articole asemanatoare
Alice Johnson
Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă
Revenirea modei anilor 80 readuce chica tunsă în scări în moda tunsorilor lui 2019
kim kardashian
Kim Kardashian pregătește un documentar
kim kardashian
Kim Kardashian a câștigat procesul! Trebuie să primească 2,7 mil. $

Comenteaza acest articol

Kim si-a tuns parul pentru Kanye!

by realitatea   1 min
0