Home > Agenda > KING CIOABA la nunta ELENEI BASESCU / Album FOTO

KING CIOABA la nunta ELENEI BASESCU / Album FOTO

La nunta Elenei Basescu, a participat si o familie regala! Adevarat, una autointitulata asa, insa una cu mare potenta financiara. Dintre musafirii de soi de la nunta mezinei preşedintelui nu puteau lipsi  vechii prieteni-susţinători ai acestuia. Astfel, familia lui Florin Cioabă, autointitulatul rege al rromilor, a fost şi ea prezentă la fericitul  eveniment, dupa ce si Traian Basescu, in campania electorala pentru prezidentiale a onorat o serbare traditionala a rromilor, ocazie cu care sotia sa, Maria Basescu, a acceptat sa-i fie legata la gat o basma! De aceasta data, familia “regala” sustine ca a oferit drept daruri miresei o papusa, un port traditional tiganesc si flori. Nu se spune ce a primit mirele…

Dorin Cioabă, fiul regelui, a postat pe contul de Facebook  trei fotografii de la căsătoria fiicei preşedintelui.
Într-una dintre  imagini, Dorin Cioabă stă la masă alături de tatăl său, Florin Cioabă, şi de  preşedintele Traian Băsescu. Mesajul care însoţeşte imaginea este “De vorbă cu  socrul mic”. Celelalte două fotografii îl arată pe Dorin Cioabă alături  de Elena Udrea, dar şi alături de Elena Băsescu şi de soţul acesteia, Bogdan  Ionescu.

Nunta a fost şi pe placul regelui Cioabă, care a spus la România TV: “Totul a  fost ales foarte bine. Şi mâncărurile şi muzica. Pentru mine a fost şi o lecţie,  pentru că noi la nunţile noastre mai mult chefuim. Dar aici a fost o nuntă selectă, cu oameni deosebiţi”.

Articole asemanatoare
Oana Zăvoranu, despre moartea lui Cioabă! “Ceva nu e ok în ecuaţia asta”

Comenteaza acest articol

KING CIOABA la nunta ELENEI BASESCU / Album FOTO

by   1 min
0