Home > Agenda > Kings on Ice live la Sala Polivalenta

Kings on Ice live la Sala Polivalenta

Pe 5 aprilie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, spectatorii pot urmari live Gala Olimpica Kings on Ice, cu participarea celor mai buni sportivi ai genului, Sergei Yakimenko si perechea Fiona Zaldua – Dmitry Sukhanov. Patinatorii vor incanta publicul cu elemente cu un grad ridicat de dificultate si risc, care sunt interzise in competitii si pot fi vazute doar in cadrul show-urilor live.

Fiona Zaldua – Dmitry Sukhanov este una din cele mai populare perechi din lumea patinajului. Experienta lor de peste cincisprezece ani isi face simtita prezenta prin coregrafii complexe si demonstratii hipnotizante de acrobatie pe gheata, programe create chiar de catre ei insisi. Perechea a reprezentat Marea Britanie la numeroase campionate profesioniste de gen, din 2007 ei participand si la un turneu mondial, avand colaborari cu  personalitati culturale si sportive renumite.

Sergei Yakimenko, un alt nume de referinta in domeniu, este recunoscut pentru sariturile unice foarte periculoase pe care le realizeaza pe gheata. Sergei este initiatorul celebrei „sarituri mortale”, unul dintre cele mai populare si intense numere de acrobatie pe gheata din lume.

Gala Olimpica Kings on Ice isi asteapta spectatorii pe 5 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.

Articole asemanatoare
Tessa Virtue şi Scott Moir – medalia de aur la Pyeongchang
Kings on ice se reprogrameaza pentru luna octombrie
Campionii mondiali ai ghetii sosesc la Bucuresti pentru Kings On Ice 2013
Regal de patinaj artistic la Bucuresti: incepe Kings On Ice 2012!

Loading...

Comenteaza acest articol

Kings on Ice live la Sala Polivalenta

by   1 min
0