Home > Agenda > Kings on ice se reprogrameaza pentru luna octombrie

Kings on ice se reprogrameaza pentru luna octombrie

Gala Olimpica Kings On Ice ce urma sa aiba loc pe 5 aprilie la Sala Polivalenta se reprogrameaza pentru toamna acestui an si va avea loc pe data de 7 octombrie.

In urma modificarilor aparute in cadrul turneului spectacolului Kings On Ice, data evenimentului se schimba, show-ul urmand sa aiba loc pe 7 octombrie, nu pe 5 aprilie cum fusese anuntat initial. Organizatorii au depus numeroase eforturi pentru a sustine evenimentul la data stabilita cu noile confirmari anuntate, insa din motive de ordin logistic, ca urmare a recentelor reprogramari ale reprezentatilor incluse in traseul turneului din aceasta primavara, desfasurarea show-ului Kings On Ice Olympic Gala nu mai poate fi sustinuta la data programata initial. Reprogramarea pentru toamna a spectacolului de la Bucuresti ii va permite si campionului olimpic Evgeni Plushenko sa se alature distributiei.

Schimbarea datei evenimentului nu afecteaza valabilitatea biletelor achizitionate deja, acestea putand fi utilizate pentru reprezentatia din 7 octombrie. Cei care nu mai pot ajunge la spectacolul programat pentru toamna acestui an au posibilitatea de a-si recupera contravaloarea biletului de la punctele de vanzare de la care acesta a fost cumparat, in perioada 20 martie – 30 aprilie 2014.

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice Olympic Gala din data de 7 octombrie sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.

Articole asemanatoare
Kings on Ice live la Sala Polivalenta
Evgeni Plushenko – Medalia de aur si un nou RECORD istoric
Campionii mondiali ai ghetii sosesc la Bucuresti pentru Kings On Ice 2013
Regal de patinaj artistic la Bucuresti: incepe Kings On Ice 2012!

Comenteaza acest articol

Kings on ice se reprogrameaza pentru luna octombrie

by   1 min
0