Home > beauty > Kirsten Dunst – primul purtător de cuvânt L’Oréal Professionnel

Kirsten Dunst – primul purtător de cuvânt L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel a ales-o pe Kirsten Dunst ca prima purtătoare de cuvânt a brandului. Premiată ca “Cea mai bună actriţă” la Festivalul de Film de la Cannes în 2011 pentru prestaţia excepţională din filmul Melancholia şi actriţa principală a următorului thriller semnat de Hossein Amini, The Two Faces of January, ce va fi lansat pe marile ecrane în 2014, ea va fi imaginea viitoarelor lansări strategice L’Oréal Professionnel: Wild Stylers de la Tecni.Art, Beach Waves şi Absolut Repair Lipidium.

Mă simt foarte apropiată de L’Oréal Professionnel. Brandul este în permanentă legătură cu moda şi îi admir angajamentul de a fi lider în inovaţie, creând constant noi produse şi servicii profesionale pentru a obţine cele mai în vogă look-uri. L’Oréal Professionnel vine în ajutorul coaforilor pentru a scoate la iveală frumuseţea naturală a femeilor de pretutindeni. Mă simt extrem de mândră să fac parte din acest proiect uluitor”, mărturiseşte Kirsten Dunst.

Kirsten Dunst este o frumuseţe atemporală şi o femeie modernă, mereu în pas cu cele mai noi trend-uri. Are o personalitate puternică şi ştie întotdeuna ce vrea. Profesionalismul ei şi dedicarea pentru a atinge excelenţa o fac pe Kirsten una dintre cele mai talentate actriţe pe care le-am cunoscut vreodată. Are atributele perfecte pentru a întruchipa valorile L’Oréal Professionnel.” spune Anne-Laure Lecerf, International Managing Director la L’Oréal Professionnel.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 30 aprilie!
Kirsten Dunst apare în ultimul clip al celor de la R.E.M.
Sărbătoritul zilei
Vanessa Paradis vine, Kirsten Dunst pleacă

Loading...

Comenteaza acest articol

Kirsten Dunst – primul purtător de cuvânt L’Oréal Professionnel

by   1 min
0