Home > beauty > Kirsten Dunst – primul purtător de cuvânt L’Oréal Professionnel

Kirsten Dunst – primul purtător de cuvânt L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel a ales-o pe Kirsten Dunst ca prima purtătoare de cuvânt a brandului. Premiată ca “Cea mai bună actriţă” la Festivalul de Film de la Cannes în 2011 pentru prestaţia excepţională din filmul Melancholia şi actriţa principală a următorului thriller semnat de Hossein Amini, The Two Faces of January, ce va fi lansat pe marile ecrane în 2014, ea va fi imaginea viitoarelor lansări strategice L’Oréal Professionnel: Wild Stylers de la Tecni.Art, Beach Waves şi Absolut Repair Lipidium.

Mă simt foarte apropiată de L’Oréal Professionnel. Brandul este în permanentă legătură cu moda şi îi admir angajamentul de a fi lider în inovaţie, creând constant noi produse şi servicii profesionale pentru a obţine cele mai în vogă look-uri. L’Oréal Professionnel vine în ajutorul coaforilor pentru a scoate la iveală frumuseţea naturală a femeilor de pretutindeni. Mă simt extrem de mândră să fac parte din acest proiect uluitor”, mărturiseşte Kirsten Dunst.

Kirsten Dunst este o frumuseţe atemporală şi o femeie modernă, mereu în pas cu cele mai noi trend-uri. Are o personalitate puternică şi ştie întotdeuna ce vrea. Profesionalismul ei şi dedicarea pentru a atinge excelenţa o fac pe Kirsten una dintre cele mai talentate actriţe pe care le-am cunoscut vreodată. Are atributele perfecte pentru a întruchipa valorile L’Oréal Professionnel.” spune Anne-Laure Lecerf, International Managing Director la L’Oréal Professionnel.

Articole asemanatoare
Kirsten Dunst susține că e ignorată de Hollywood: „M-am gândit că poate că nu sunt o actriță bună”
Celebritati nascute pe 30 aprilie!
Kirsten Dunst apare în ultimul clip al celor de la R.E.M.
Sărbătoritul zilei

Comenteaza acest articol

Kirsten Dunst – primul purtător de cuvânt L’Oréal Professionnel

by   1 min
0