Tabu
Image default
PEOPLESlider

Kit Harington, despre hărțuirea sexuală: „Nu sunt șocat. E peste tot în showbiz”

Kit Harington, eroul din serialul de succes „Urzeala tronurilor”, nu este șocat de cazurile de hărțuire sexuală care au avut loc la Hollywood și este convins că „majoritatea actorilor sunt conștienți de anumiți hărțuitori”.

Actorul de 31 de ani a declarat că hărțuirea actrițelor este ceva „supărător și deranjant”, dar acest lucru se va întâmpla mereu. Kit Harington a dezvăluit totodată că nu a fost șocat de acuzațiile împotriva unor vedete precum Harvey Weinstein și Kevin Spacey.

În industria filmului britanic, această problemă există de mai mulți ani. E un lucru (n.r. hărțuirea sexuală) care se întâmplă dintotdeauna, și nu numai în State. E peste tot” a spus el, potrivit Sydney Morning Herald. „Este foarte greu pentru oameni să iasă în față și să vorbească despre asta. Dar ușile au fost deschise puțin și nu putem fi decât recunoscători pentru asta”, a continuat Kit Harington.

Harvey WeinsteinPeste 80 de femei, între care actrițele Angelina Jolie și Salma Hayek, au depus mărturie privind comportamentul neadecvat al cineastului american Harvey Weinstein, de la hărțuire la viol. Scandalul Weinstein a fost urmat de un val de mărturisiri privind abuzurile sexuale ale unor bărbaţi puternici de la Hollywood, printre care Kevin Spacey, Jeffrey Tambor, Dustin Hoffman, Steven Seagal, Brett Ratner etc.

Weinstein a fost exclus din rândul membrilor Academiei de film americane, iar puternica instituţie a anunţat instaurarea unui nou cod de conduită, care are ca scop combaterea hărţuirii sexuale din industrie.

Weinstein este ținta investigației penale federale și de stat în cel puțin patru jurisdicții diferite, inclusiv New York, Los Angeles și Londra. Face, de asemenea, obiectul a cel puțin 11 dosare civile. Weinstein și-a cerut scuze public, dar neagă toate acuzațiile de hărțuire sexuală.

ARTICOLE SIMILARE

Adelina Pestrițu are COVID-19. Primul mesaj postat de vedetă pe Instagram

Andreea Damian

Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

Tabu Tabu

Rochia ideală de vară pe care toată lumea de pe Instagram o poartă

Andreea Damian

DIALOG TABU cu Mona Nicolici

Ciocîrlan

Rose Leslie şi Kit Harington au devenit părinți

Andreea Damian

Cele mai importante schimbări la menopauză. Iată cum poți reduce semnele îmbătrânirii

Andreea Damian

Scrie un comentariu