Tabu
Image default
PEOPLESlider

Kitty Cepraga, în doliu! Tatăl ei s-a stins din viață la 76 de ani

Jurnalistul Teofil Octavian Cepraga s-a stins din viața la vârsta de 76 de ani. Anunțul cel trist a fost făcut chiar de fiica acestuia, Cristina Cepraga.

Cu ochii în lacrimi, Kitty a spus că nu îi vine nici la momentul actual să creadă. În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a spus că nu încă nu se cunoaște motivul din cauza căruia părintele ei s-a stins din viață.

„Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi…”, a spus Kitty Cepraga pentru Fanatik.

Cine a fost Teofil Cepraga

Teofil Cepraga se năștea la Brașov, în data de 12 martie 1946. Cursurile gimnaziale și liceul le urmează în Sighișoara, iar după absolvirea Liceului teoretic, în 1963, este admis la Academia de Studii Economice, Facultatea de Comerț-București.

În timpul studenției, activează ca ghid ONT (în perioada vacanțelor). După absolvirea facultății, este reparizat ca economist la U.J.C.C. Brasov, unde activează aproape un an. La scurt timp, în urma unui concurs, este angajat la ziarul Romania Libera unde publică articole și reportaje.

ARTICOLE SIMILARE

Veste tristă pentru fanii „Bridgerton”. Are legătură cu personajul lui Regé-Jean Page

Andreea Damian

Consumul de băuturi dietetice creşte riscul de accident vascular cerebral sau atac de cord

Andreea Damian

Nu poţi fi niciodată prea bine îmbrăcat sau prea educat

Andreea Damian

Vedete care au vrut sa se sinucida si n-au reusit! De la Liz Taylor la Adrian Nastase

Gina Pistol, prima imagine cu fetița în brațe. De ce au criticat-o fanii?

Andreea Damian

Cum să ai stil, în sacou, primăvara aceasta

Andreea Damian

Scrie un comentariu