Home > Lifestyle > KLAUS IOHANNIS despre sotia sa, CARMEN, in TABU!

KLAUS IOHANNIS despre sotia sa, CARMEN, in TABU!

In noul numar TABU, acum la punctele de distributie a presei, KLAUS IOHANNIS vorbeste despre sotia sa, CARMEN:

Despre întâlnirea cu soția sa

(25 FOTO cu CARMEN IOHANNIS: http://www.tabu.ro/carmen-iohannis-galerie-25-foto-cu-noua-prima-doamna-a-romaniei/)

”Tot în timpul facultăţii am cunoscut-o pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant. Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească, şi asta mi s-a întâmplat şi mie cu soţia mea. Am fost un cuplu de îndrăgostiţi mulţi ani. A durat mult până când ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la vreo 29. Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem căsătoriţi şi acum cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti, ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp. Acesta este un lucru pe care trebuie să vrei să‑l faci, însă multă lume nu-l face, nu se străduieşte. Şi atunci apare această rată fenomenal de mare de divorţuri. A fi îndrăgostit este o fază care trece, mai devreme sau mai târziu. Însă ca să rămâi lângă cineva trebuie să îţi doreşti să consolidezi familia şi să treci peste toate dificultăţile.

Să treci intenţionat, fiindcă să abandonezi este uşor. Abandonul este cel mai facil lucru, peste tot: şi la serviciu, şi în căsătorie, şi în politică. După ce am ajuns primar, am oficializat, de-a lungul anilor, numeroase căsătorii. Mulţi îşi imaginează că pentru un primar este deja un fapt divers să mai cunune încă un cuplu. Nu privesc şi nu am Pas cu pas 19 privit niciodată oficierea de căsătorii civile ca pe o rutină. Acum nu mai este o activitate atât de frecventă: două, trei, maxim cinci cununii într-o săptămână. Mai multe nu, fiindcă nu-mi permite agenda să mă implic mai mult în activitatea de stare civilă, însă de fiecare dată o fac cu plăcere.

Atât eu, cât şi soţia mea am ajuns, mai devreme sau mai târziu, să profesăm acolo unde ne-am dorit, şi anume în propriul liceu: eu ca profesor de fizică la Liceul ”Brukenthal”, iar Carmen ca profesoară de engleză la liceul pe care l-a absolvit, „Gheorghe Lazăr“. După terminarea facultăţii, am predat o vreme la mai multe şcoli de pe lângă Sibiu; abia în 1989 am ajuns să predau la Brukenthal. La fel şi Carmen: a predat la început în diferite şcoli din judeţul Sibiu, apoi în Sibiu.”

“Vreau să-i mulţumesc soţiei mele, Carmen, care nu ştiu dacă a dorit neapărat să apară în această carte, care a suportat personajul public Klaus Iohannis, timp de 17 ani. M-a sprijinit sută la sută în tot ce am făcut în viaţa mea publică şi politică şi sunt foarte bucuros în afară să-i mulţumesc acum pentru aceste lucruri, să-i spun că şi în această etapă, care unii spun că va fi infernală, de campanie electorală prezidenţială, mă sprijină sută la sută”, a afirmat Klaus Iohannis la lansarea volumului autobiografic ”Pas cu pas”.

Cu aceeași ocazie, Carmen Iohannis, soţia liderului PNL, a declarat jurnaliştilor că este optimistă şi că este convinsă că toţi cei care îl vor cunoaşte pe Klaus Iohannis îl vor iubi:

“Nu avem superstiţii, noi suntem oameni credincioşi, credem în Dumnezeu. Să rămână cum este şi sunt convinsă că oamenii care o să-l cunoască, o să-l iubească”, a declarat Carmen Iohannis, cea căreia i-a oferit primul autograf prezidenţiabilul ACL.

…Citeste mai mult in TABU de noiembrie!

Articole asemanatoare
CARMEN IOHANNIS – i s-au refuzat orele de clasa tinute in pijamale!
KLAUS IOHANNIS – rugaciunea si controversa / Galerie FOTO
Galerie foto cu profesoara CARMEN IOHANNIS
(SANTA) KLAUS Is Coming to Town / Galerie FOTO cu familia IOHANNIS

22 Responses

 1. nicolae popescu

  Ma bucur sa vad asfel de persoane care intradevar doresc sasi puna in joc felul unió conportament incelegere transmitiendo celor din jur de a incelege sensul de a merge inainte ar trebui sai urmam mesajul sprijinindul e datoria noastra daca ne dorim un alt viitor nu veo de pîna acum , din partea mea va doresc numai bine trebuie sa lasam inprimul rind invidia si dusmania si jaideti sa ne ajustan reciproc pentru a ne fi mai bine…

 2. Serafim Claudiu

  Va salut ptr inceput.Este sincer o onoare ptr Romania si ptr romani sa le fi un presedinte model un om bun dar drept,un barbat care sa,fi un model ptr tanara generatie sa aiba un model frumos ptr viitorul lor.Vrem sa fi alaturi de noi atunci cand va fi nevoie si sa ne sprijini in momente grele ale existentei noastre.Eu sigur te voi vota.

 3. tutulan cristian

  Tot respectul ptr bunul exemplu de ceea ce înseamnă o adevarata familie. Eu si toată familia mea vom vota IOHANNIS Presedinte!

 4. anna

  Da,un interview emotionant prin simplitate .Sotia lui Johannis a facut o universitate ,nu scoala politica -cazul sotiei Ponta .Acesti oameni sunt ca noi ,iubesc,se bucura ,spera si cred in Dumnezeu.
  Sa ne dam o sansa ,sa le dam o sansa .
  VOTATI JOHANNIS

 5. george

  Incercarea moarte n-are.Am fost mintiti de fiecare separat si de toti la un loc.Ultima sansa JUSTITIA.Avenit la fix colectarea infractorilor din globul de neatins,de neconceput sa fie condamnati,ei,care aveau cascavalul pe mana,de parca-l aveau de la masa sau tasu mostenire.Ia sa vedem si pe IRINEL COLUMBEANU,COLUMBEANU batranul cu 3 blocuri de apartamente-n Bucuresti+cate si mai cate,toti inbogatitii de peste noapte,de unde frate milioanele de euro?Vorbeam deunazi cu un amic stabilit in SUA ,dupa o mostenire,si spunea ca acolo in Ilinois,averea mostenita stransa in 4 generatii cca.130 ani de munca.Iar la noi,intra-n politica,intra in parlament,semneaza acte false si gata cu averea facuta in doar 3 ani.Recuperati averea tarii furata de impostorii de la putere,care au SCOLI,DOCTORATE FALSE.Depistatii si confiscati-le toata averea pana la a 5 spita de rudenie,ai bagatii si la puscarie,unde le este locul.

 6. sorin barsan

  Cu Respect Domnul Iohannes.ne faceti cinste sa va alegem..Asa e, au furat si sau înbogatit peste noapte.iar omul de rand a ramas fara servici.Distrugand si vandut, toate fabricile.si uzinele, lasand oameni pe drumuri..

 7. corina

  Locuesc departe de tara am o virsta destul de innaintata si nu imi este usor sa ma deplasez la sectia de votare .Am rugato pe fica mea sa mergem cu masina special pentru a-l vota pe domnul Iohanis.Imi place ca este un om sobrru si nu vorbeste sa se afle in traba.Pacat ca romanii nu stiu sa aprecieeze asemenea oameni.

 8. Pingback : CARMEN IOHANNIS, galerie 25 FOTO cu noua Prima Doamna a Romaniei | Noutati

 9. Pingback : CARMEN IOHANNIS, galerie 25 FOTO cu noua Prima Doamna a Romaniei | Femininne

 10. Tudor

  Eu imi doresc ca noul presedinte Klaus Iohannis sa mentina libertatea justitiei si sa creeeze un climat economic favorabil investitiilor straine in Romania! Imi doresc sa ne apropie mai mult de Germania care este cea mai puternica economie din Europa! Iar domnului Iohannis is doresc sanatate si putere de a se lupta pentru Romania cu o clasa politica nereformata..

 11. liliana

  Ii doresc dlui Iohannis multa sanatate si putere sa reziste tuturor masinatiilor din jurul lui, multa intelepciune si succes.
  Este un om sincer si cinstit, foarte multi ne-am pus speranta in el speram sa reusim impreuna.
  Alaturi de sotia sa -sunt niste oameni superbi- cred ca vor schimba marlania din jurul nostru si noi intre noi vom fi altfel.

Comenteaza acest articol

KLAUS IOHANNIS despre sotia sa, CARMEN, in TABU!

by   2 min
22