Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

KLAUS IOHANNIS – rugaciunea si controversa / Galerie FOTO

Dupa controversa legata de lungimea rochiei purtate de sotia presedintelui la ceremonia de investire (http://www.tabu.ro/scandalul-rochiei-lui-carmen-iohannis-de-unde-a-luat-o-si-cum-a-calcat-protocolul-parerea-specialistilor-galerie-foto-cu-detalii/) , presa lanseaza o noua dezbatere, legata de modul in care-si manifesta credinta Klaus Iohannis.

Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a postat pe pagina personală de Facebook fotografii în care apare preşedintele României, Klaus Iohannis, în timp ce se roagă. Fotografia este însoțită de comentariul: ”Biserica, locul unde toata lumea isi poate gasi linistea sufleteasca!”. Ziarul Evenimentul Zilei a aflat că poza a fost făcută de către Mugur Vărzariu pe 2 noiembrie 2014, si nu pe 2 ianuarie 2015- cum multă lume a crezut, pentru că ieri a fost postată pe pagina de socializare a lui Carmen Iohannis.

Ipostaza este una neobișnuită pentru un președinte al României. Este fără precedent ca șeful statului să fie fotografiat în timpul unei rugăciuni și prima-doamnă să prezinte public astfel de momente.

Fotografia a fost postată de Carmen Iohannis, pe pagina de Facebook, în 2 ianuarie 2014, și a adunat în 13 ore aproape 5.000 de like-uri și zeci de redistribuiri. Gestul a stârnit și sute de comentarii.

Gestul a stârnit o reacție destul de agresivă din partea jurnalistului Dan Alexe, corespondentul Europei Libere la Bruxelles, care a comentat imaginea intr-un mod dur, tot pe Facebook. Comentariul lui Dan Alexe a fost preluat și prezentat de site-ul de stiri flux24.ro, însă ulterior a fost îndepărtat de pe pagina de Facebook a jurnalistului..

Întrebat de reporterii www.EVZ.ro , de ce nu mai este comentariul pe pagina sa de Facebook, jurnalistul a răspuns: “Bună ziua. Din când în când scot mici comentarii pentru a lăsa în vârf linkuri spre texte de pe blogul meu pe care le găsesc mai importante, precum ultimele două, despre cartea lui Houellebecq si despre eșcul filmului Pasolini al lui Abel Ferrara. Pe FB, majoritatea oamenilor citesc doar primul ecran, fără să deruleze să vadă ce e mai jos. Comentariul e accesibil tuturor celor care au dat like, au comentat sau l-au preluat, insă prioritatea mea e ca oamenii să-mi citească textele mai importante, nu micile comentarii efemere”. Apoi acesta a adăugat: “Poftim, vi l-am pus la loc”.

O fotografie identică este prezentată într-o colecție de imagini pe blogul fotoreporterului Mugur Vărzariu cu explicația: ”Candidatul prezidențial Klaus Iohannis și soția Carmen Iohannis participând la slujba de duminică din Sibiu, din 2 noiembrie 2014. Contactat de reporterii EVZ, acesta a precizat că poza a fost făcută de el, dar a refuzat să dea mai multe detalii legate de contextul în care a fost făcută fotografia. El a precizat că toate detaliile se află pe blogul personal. Întrebat dacă el i-a dat fotografia primei doamne, acesta a replicat: “Nu înțeleg despre ce este vorba”. Potrivit explicației foto postată sub poza aflată pe blogul personal a lui Mugur Vărzariu, poza ar fi fost făcută pe 2 noiembrie în Sibiu, la Liturghia la care cei doi soți participau.

Prima-doamnă a României a mai postat o imagine emoționantă, de Crăciun, în care apare președintele Klaus Iohannis, strâns în brațe de un copil, alături de bradul împodobit.
“Nu există bucurie adevărată decât în emoţiile inimii!”, a scris Carmen Iohannis, pe o pagina sa de Facebook. Mesajul este însoţit de două fotografii în care apare preşedintele Klaus Iohannis. Postarea a primit sute de aprecieri de la prietenii săi.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie – Sufletul satului romanesc: Bucovina

realitatea

Omul Cu Şobolani: Acum, fără caterincă!

DRAMATIC! Blestemul accidentului din Apuseni loveste din nou!

CATRINEL MENGHIA se marita din nou! IATA cu cine!

Masca cu morcov împrospătează tenul!

Cum sa ai sprancene perfecte – Expertul iti dezvaluie

Scrie un comentariu