Tabu
lifestyle

Koop – fascinația timpului trecut în haine de damă

Grupul suedez Koop va concerta luna aceasta, pe 23 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, în cadrul “FUSION STUDIO WEEKEND”, eveniment oferit de Romtelecom Clicknet.

Oscar și Magnus, alături de încă patru muzicieni, promit publicului român o experiență unică, o întoarcere în timp pe ritmuri de swing și jazz, într-o prezentare cel puțin originală.

Aflați într-o permanentă luptă cu timpul, Oscar si Magnus aduc pe scena sonorități cu puternice accente vintage, ce amintesc de ritmurile anilor ’30, lăsând impresia unei veritabile orchestre.

“Găsim inspirație în fragmente muzicale de pe vinyl-uri ciudate și prăfuite, descoperite în anticariate ieftine… A lua ceva vechi, din trecut, și a-l reface în stilul propriu este unul dintre principiile ce stă la baza creațiilor artistice: începutul unei noi melodii poate fi orice – o tobă, o armonie, un vers. ”, susțin cei doi membri Koop, recunoscuți și pentru aparițiile lor excentrice, în rochii retro și cu machiaj elaborat.

“Muzica noastră este feminină, asa ca modul in care ne imbracam a venit de la sine… Primele fotografii în rochii le-am făcut în 1999, iar de atunci ne îmbrăcăm așa de fiecare dată când urcăm pe scenă, cand suntem Koop. Å¢inutele sunt la fel de importante ca și muzica, mai mult decât atât se completează. Acum, în perioada Koop Islands, mergem pe creații ce aduc aminte de perioada interbelică, iar în concertele de după Waltz For Koop purtăm rochii din anii ’60. După concertul de la București vom intra în studio pentru un nou album, iar apoi probabil că ne vom schimba și vestimentația” au declarat recent cei doi suedezi.

În show-urile live, Koop se prezintă într-o variantă extinsă, alături de alți muzicieni și instrumentiști desăvârșiți, formulă valabilă și pentru concertul de la București unde Oscar și Magnus vor fi însoțiți de “Marilyn Monroe a Norvegiei”, respectiv Hilde Louise Asbjornsen, și de solistul Mikael Sundin. Biletele sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta și online, pe www.myticket.ro, la diferite categorii de preț în funcție de poziția în sală: 60, 85, 110 și 140 de lei.

Spectacolul susținut de Koop pe 23 noiembrie se înscrie în proiectul FUSION STUDIO WEEKEND, alături de concertul Nouvelle Vague din 22 noiembrie. Cei interesați pot achiziționa bilete valabile pentru ambele zile de spectacol, din rețeaua magazinelor Diverta și de pe www.myticket.ro, la prețurile de 100, 150, 190 și 240 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Imagini din tinerete cu Traian Băsescu! (FOTO incredibile)

Brad Pitt nu mai vrea scene de sex

realitatea

COPILUL-BROASCA nascut in Nepal /FOTO incredibila!

Åži vedetele dau faliment

realitatea

Kim Cattrall: Am ținut dietă toată viața

realitatea

Pamela Anderson, sută la sută naturală

realitatea

Scrie un comentariu