Tabu
Image default
lifestyle

Kraftwerk la Sala Palatului

Kraftwerk, “parintii muzicii electronice”, vor concerta vinerea aceasta, pe 12 iunie, la Sala Palatului din capitala, in cadrul unui eveniment marca Heineken Electron Nights produs de Emagic. Acesta este primul concert sustinut de Kraftwerk in Romania dupa aproape 40 de ani cariera, iar fanii se vor convinge ca a meritat asteptarea: trupa le-a pregatit o experienta multimedia senzationala, amplificata de peste 50.000 de wati de sunet si lumini!

Concertul Kraftwerk de vineri va fi unul dintre putinele spectacole de sala in care se vor folosi efecte quadrofonice, in acest scop urmand a fi instalate boxe si subwoofere chiar si in spatele publicului! Pentru proiectarea imaginilor holografice, echipa Kraftwerk va aduce la Bucuresti si ecranul de 64 de metri patrati cu care trupa si-a obisnuit deja fanii. Desi productia tehnica este impresionanta, echipa trupei nu petrece mai mult de 2-3 ore inaintea unui concert pentru a definitiva toate detaliile, mult mai putin decat o trupa rock! Kraftwerk se numara printre pionierii conceptului de “events architecture” fiind printre primii artisti care au studiat si dezvoltat fiecare detaliu al unui show live, de la lumini si sunete la dinamism si prezenta scenica.

De altfel, Ralf Hutter a studiat arhitectura pentru o perioada scruta de timp, fiind convins ca desfasurarea unui spectacol live are legaturi stranse cu acest domeniu. Alaturi de concertul Kraftwerk, prima editie Heineken Electron Nights pregateste publicului inca o premiera in Romania: 3D DISCO party, o experienta muzicala inedita care va oferi spectatorilor sansa nu doar sa asculte, ci sa si „vada” muzica prin intermediul unor ochelari speciali, intr-un uimitor spectacol tridimensional!

Biletele pentru concertul Kraftwerk costa 100, 150, 220, 300 sau 500 lei, in functie de pozitia in sala, si pot fi gasite in reteaua magazinelor Diverta, urmand ca in seara spectacolului acestea sa poata fi achizitionate si de la casa de bilete a Salii Palatului, in limita disponibilitatii.

ARTICOLE SIMILARE

Drama secreta a lui Fuego! Logodnica lui a pierdut doua sarcini si i-a spus adio

Daria Tudor, pianistă

realitatea

Personalități gay : Gianna Nannini

realitatea

Angelina Jolie și Brad Pitt – o nouă adopție

realitatea

Lady GaGa, Katy Perry şi Beyonce, interzise în China

realitatea

Salvați Delta a organizat o tabără verde cu-¦5,000 de copaci

realitatea

Scrie un comentariu