Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Kristen Stewart s-a logodit cu o femeie

Kristen Stewart și Dylan Meyer se pregătesc să-și oficializeze relația, după doi ani. Logodna dintre cele două a fost confirmată de actrița care o interpretează pe Prințesa Diana în Spencer în timpul emisiunii de radio The Howard Stern Show.

„Ne vom căsători, o vom face”, a spus ea. Kristen Stewart a confirmat astfel în emisiunea de radio „The Howard Stern Show”, difuzată la SiriusXM, că s-a logodit cu Dylan Meyer, partenera ei de doi ani. „Am vrut ca ea să mă ceară de soție”, a continuat actrița în vârstă de 31 de ani. „Cred că mi-am formulat această dorință foarte clar și ea a îndeplinit-o. O să ne căsătorim, se va întâmpla.”, a spus Kristen despre iubita sa.

Dylan Meyer și eroina din seria Twilight au fost văzute pentru prima dată sărutându-se în august 2019, în timpul unei plimbări la New York. Și-au oficializat relația pe Instagram, în octombrie 2019. Dylan a postat apoi o fotografie alb-negru, în care o săruta ​​pe actriță. Cuplul se mutase împreună în mai.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dylan Meyer (@spillzdylz)

Cele două se cunoscuseră în 2013 pe platourile de filmare (nu au precizat niciodată pe care), dar nu s-au cuplat decât după șase ani, în timpul petrecerii de naștere a unui prieten comun. „M-am întrebat: „Unde ai fost în tot acest timp, cum se face că nu te-am cunoscut mai devreme?””, i-a mărturisit deja Kristen Stewart lui Howard Stern, în 2019.

Kristen Stewart a mai avut o relație cu Michael Angarano, partenerul ei din Speak, din 2005 până în 2009, înainte de a începe o poveste de dragoste cu Robert Pattinson din 2009 până în 2013. În următorii trei ani, ea s-a întâlnit cu producătoarea Alicia Cargile. Actrița a mai avut o relație cu modelul Stella Maxwell, din 2016 până în 2018. Și acum se pregătește să se căsătorească cu cea cu care îți împarte viața din 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Premiile Emmy 2020

Andreea Damian

Kate Middleton a născut un băiețel

Andreea Damian

Andra, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Tabu Tabu

Genti din pluta – Un accesoriu deosebit, ce poate crea o stare de spirit buna unei femei

realitatea

Kim Kardashian a câștigat procesul! Trebuie să primească 2,7 mil. $

Andreea Damian

A copiat ținutele vedetelor pentru a demonstra că mărimea nu contează

Andreea Damian

Scrie un comentariu