Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Kylie Jenner, cel mai bine plătită celebritate din 2020 și singura femeie din TOP 10. Câți bani a strâns mezina familiei Kardashian?

Kylie Jenner continuă să impresioneze! Potrivit revistei Forbes, cel mai tânăr miliardar pe cont propriu din lume este cel mai bine plătită celebritate în 2020. Renumita revistă a clasat-o pe fondatoarea Kylie Cosmetics pe primul loc, cu venituri estimate de 590 milioane dolari, în timp ce cumnatul ei, Kanye West, ocupă locul doi cu 170 de milioane de dolari.

Potrivit presei, câștigurile impresionante ale lui Kylie Jenner au fost în mare parte rezultatul vânzării a 51% din linia sa de produse cosmetice către Coty la începutul acestui an. Vedeta a fost singura femeie care a apărut în top 10 pe lista celor mai bine plătite celebrități. Travis Scott, tatăl fiicei lui Jenner, Stormi, în vârstă de 2 ani, apare pe poziția nr. 82 pe listă, după ce a câștigat 39,5 milioane de dolari în 2020.

Kylie Jenner, singura femeie din TOP 10

Al doilea nume de pe listă era cumnatul lui Jenner, Kanye West, ale cărui 170 de milioane de dolari provin în mare parte din parteneriatul cu Adidas. Soția lui West, Kim Kardashian West, ocupă locul al 48-lea pe listă pentru câștigurile ei estimate la 49,5 milioane de dolari.

Numerele trei-cinci de pe listă au fost luate de un trio de sportivi profesioniști: jucătorul de tenis Roger Federer (3) cu 106,3 milioane de dolari și fotbaliștii Cristiano Ronaldo (4) cu 105 milioane de dolari și Lionel Messi (5) cu 104 milioane de dolari. Urmează Tyler Perry (97 milioane dolari), urmat Neymar (95,5 milioane dolari), Howard Stern (90 milioane dolari) și LeBron James (88,2 milioane dolari). Dwayne Johnson a completat top 10 cu 87,5 milioane de dolari.

Ellen DeGeneres (pe 12 cu 84 de milioane de dolari), Ariana Grande (pe 17 cu 72 de milioane de dolari), Ryan Reynolds (pe 18 cu 71,5 milioane de dolari), Jonas Brothers (pe 20 la 68,5 milioane de dolari) se numără printre numele din top 20. Ed Sheeran (pe 23 cu 64 de milioane de dolari), Taylor Swift (pe 25 cu 63,5 milioane de dolari), Ben Affleck (pe 37 cu 55 de milioane de dolari), Shawn Mendes (pe 39 cu 54,5 milioane de dolari), Billie Eilish (pe 43 cu 53 de milioane de dolari) și BTS (pe 47 cu 50 de milioane de dolari) sunt printre primii 50 de câștigători.

Jennifer Lopez, Rihanna, Will Smith, Blake Shelton, Katy Perry, Lady Gaga, Oprah Winfrey, Serena Williams și Angelina Jolie sunt doar câteva nume importante care completează lista primelor 100 de locuri.

Kylie, de 23 de ani, este cunoscut pentru că este cel mai tânăr miliardar cu o avere strânsă chiar de ea. Deși aparține familiei Kardashian, a cărei recunoaștere și avere provin din reality show-ul difuzat de canalul E!, ea a ales o cale diferită față de a surorilor ei mai mari, care au intrat în lumea modei. Pentru Kylie Jenner, produsele cosmetice au fost (și încă sunt) sursa ei de inspirație și venit. După ce au achiziționat peste 170 de milioane de adepți pe rețelele sale de socializare, brandurile de afaceri au început să vadă Kylie ca pe o platformă pentru a atrage un public nou sau pentru a se face cunoscute.

ARTICOLE SIMILARE

Olivia Addams, videoclip împotriva bullyingului

Tabu Tabu

Femeile din Coreea de Nord vorbesc despre abuzul sexual: “Suntem la mila bărbaților”

realitatea

La film în seara de Crăciun

Ciocîrlan

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 1)

realitatea

Ileana Lazariuc, apariţie rară alături de fiii ei (FOTO)

Andreea Damian

Următorul agent 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu