Home > Slider > Kylie Jenner și-a răsfățat mama cu un cadou de 250.000 de dolari

Kylie Jenner și-a răsfățat mama cu un cadou de 250.000 de dolari

kylie jenner

Când ai o avere care se ridică la aproape un miliard de dolari, îți permiți o aroganță de 250.000 de dolari. Deoarece Kylie Jenner nu s-a mai uitat la bani când a venit vorba despre mama sa. Kris Jenner va împlini abia pe 5 noimbrie 63 de ani, dar tânăra de 21 de ani a susprins-o mai devreme cu un cadou pe patru roți.

Este vorba despre un Ferrari roșu 488 Gran Turismo Berlinetta, care costă 250.000 de dolari (o sumă modestă pentru miliardara Kylie Jenner). Și pentru că este foarte activă pe social media, Kylie a surprins desigur reacția lui Kris Jenner într-o postare pe Instagram. ”Mă duc la mama acasă să o surprind cu un cadou de aniversare. Am plănuit asta de săptămâni întregi și sunt, în sfârșit, nerăbdătoare să i-l dăruiesc. Este un pic întuneric afară, așa că sper că o să-l poată vedea bine”.

Mama celebrelor surori Kardashian a izbucnit în lacrimi când a văzut ce surpriză i-a pregătit fata cea mică. După ce și-a îmbrățișat fiica și și-a șters lacrimile, Kris s-a urcat în bolid glumind că, dacă știa că va veni Kylie în vizită, s-ar fi îmbrăcat mai frumos. În spatele ei era, binențeles, și mai tânărul ei iubit, Corey Gamble, de 37 de ani, care s-a bucurat și el de cadou ca un copil mic.

Kylie a făcut niște fotografii mașinii, postându-le alături de comentariul ”488 pentru Regină”.

View this post on Instagram

488 For The Queen ♥️ #EarlyBdayGift

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

La 18 ani, mezina clanului Kardashian a primit de la fostul ei iubit, Tyga, un Ferrari 482, în valoare de 320.000 de dolari. Pentru aniversarea de 19 ani, aceasta a primit un Mercedes-Benz Maybach, de 189.000 de dolari. Aceasta i-a întors favoarea și i-a oferit lui Tyga un Bentley Bentayga de 300.000 de dolari.

 

 

Articole asemanatoare
Cum a devenit Kendall Jenner „sfânta” literaturii alternative
Kylie Jenner spune că maternitatea și sexualitatea pot coexista
buze
Metoda periculoasă pentru mărirea buzelor la care apelează tinerele
Kylie Jenner
Cel mai bine plătită vedetă pe Instagram: 1,2 milioane de dolari pe postare

Comenteaza acest articol

Kylie Jenner și-a răsfățat mama cu un cadou de 250.000 de dolari

by Andreea Damian   1 min
0