Home > Sex-Relatii > Kylie Jenner spune că maternitatea și sexualitatea pot coexista

Kylie Jenner spune că maternitatea și sexualitatea pot coexista

„Doar pentru că îți îmbrățișezi sexualitatea nu înseamnă că ai moravuri ușoare” a insistat Kylie Jenner.

Într-un material pentru revista Playboy, vedeta din Keeping up with the Kardashians a fost intervievată alături de partenerul ei, rapperul Travis Scott. Perechea a vorbit despre mai multe subiecte, inclusiv despre relația lor, fiica lor de un an, Stormi Webster și modul în care fondatoarea Kylie Cosmetics și-a îmbrățișat sexualitatea după ce a născut. Scott a întrebat: „Simți că te încurajez să îți exprimi identitatea și sexualitatea ca mămică?” Ea i-a răspuns: „Îmi amintești că maternitatea și sexualitatea pot coexista și doar pentru că îți îmbrățișezi sexualitatea nu înseamnă că ai moravuri ușoare sau că nu ești o mamă bună. Poți fi sexy și să fii totuși o mămică foarte bună.”

Kylie Jenner pozând alături de Travis Scott pentru revista Playboy

Jenner a recunoscut anterior pe Instagram că „s-a luptat cu anxietatea întreaga ei viață de adult tânăr”. “După ce s-a născut bebelușul m-am ocupat de toate tensiunile interne”, a mai scris ea: “Am simțit că trebuie să mă regăsesc complet din nou.”

A fost criticată la începutul acestui an pentru o colecție de machiaj care a fost concepută în jurul unei teme controversate despre bani, cu gama cuprinzând produse cu nume precum „Banii nu sunt totul” și „Lucrează pentru ca să-ți permiți asta”. Ca răspuns, ea a explicat pe Instagram că intenționează să renunțe la colecția cu teme materiale și că discuțiile pe tema colecției sale „ sunt mult exagerate față de  importanța colecției în sine”.

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
De ce Kylie Jenner nu mai este cea mai tânără miliardară?
kylie jenner
Și Kylie Jenner a folosit elicopterul lui Kobe Bryant. „Încă nu-mi vine să cred”
Cum a devenit Kendall Jenner „sfânta” literaturii alternative

1 Response

Comenteaza acest articol

Kylie Jenner spune că maternitatea și sexualitatea pot coexista

by realitatea   1 min
1