Tabu
LIFE & LOVESlider

Kylie Jenner spune că maternitatea și sexualitatea pot coexista

„Doar pentru că îți îmbrățișezi sexualitatea nu înseamnă că ai moravuri ușoare” a insistat Kylie Jenner.

Într-un material pentru revista Playboy, vedeta din Keeping up with the Kardashians a fost intervievată alături de partenerul ei, rapperul Travis Scott. Perechea a vorbit despre mai multe subiecte, inclusiv despre relația lor, fiica lor de un an, Stormi Webster și modul în care fondatoarea Kylie Cosmetics și-a îmbrățișat sexualitatea după ce a născut. Scott a întrebat: „Simți că te încurajez să îți exprimi identitatea și sexualitatea ca mămică?” Ea i-a răspuns: „Îmi amintești că maternitatea și sexualitatea pot coexista și doar pentru că îți îmbrățișezi sexualitatea nu înseamnă că ai moravuri ușoare sau că nu ești o mamă bună. Poți fi sexy și să fii totuși o mămică foarte bună.”

Kylie Jenner pozând alături de Travis Scott pentru revista Playboy

Jenner a recunoscut anterior pe Instagram că „s-a luptat cu anxietatea întreaga ei viață de adult tânăr”. “După ce s-a născut bebelușul m-am ocupat de toate tensiunile interne”, a mai scris ea: “Am simțit că trebuie să mă regăsesc complet din nou.”

A fost criticată la începutul acestui an pentru o colecție de machiaj care a fost concepută în jurul unei teme controversate despre bani, cu gama cuprinzând produse cu nume precum „Banii nu sunt totul” și „Lucrează pentru ca să-ți permiți asta”. Ca răspuns, ea a explicat pe Instagram că intenționează să renunțe la colecția cu teme materiale și că discuțiile pe tema colecției sale „ sunt mult exagerate față de  importanța colecției în sine”.

ARTICOLE SIMILARE

Nasul perfect este cel natural

Andreea Damian

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre vedete

realitatea

Oana Moșneagu și-a afișat burtica de graviduță – FOTO

Andreea Damian

Livia a dat lovitura după despărțirea de Cătălin Bordea. Din ce a făcut banii pentru bolidul de 100.000 de euro

Andreea Damian

Proiecții gratuite la Festivalul de Film Anonimul din Delta Dunării

Andreea Damian

Covid-19 | Exerciţiile fizice practicate cu regularitate ar putea creşte eficacitatea vaccinurilor

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu