Tabu
Image default
lifestyle

La 12 ani, l-a snopit în bătaie pe ciobanul care voia s-o violeze


Practică artele marţiale de câţiva ani, dar nu a crezut vreodată că va fi nevoită să folosească tehnicile învăţate, în afara sălii de antrenament.

Conform click.ro, Andreea, o fetiţă de 12 ani din localitatea constănţeană Valu lui Traian, a scăpat  de cel mai urât coşmar  cu ajutorul artelor marţiale. Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când fetiţa a plecat cu oile la păscut pe câmpul de la marginea localităţii.

Un cioban care a văzut-o singură a imobilizat-o şi a încercat să o violeze. Andreea şi-a regăsit însă rapid curajul şi l-a lovit pe agresor aşa cum a învăţat la cursurile de autoapărare.

Între ei a urmat o adevărată luptă: „A venit din spate şi m-a trântit cu faţa la pământ. M-am speriat, nu ştiam cine este. Am reuşit să mă întorc, iar el mi-a pus mânile în gât”, a povestit ea. Atacatorul a lovit-o cu piciorul, însă nu a reuşit să o doboare. După ce i-a aplicat mai multe lovituri, fata a reuşit să scape. Ciobanul care a atacat-o pe Andreea are 30 de ani şi este cercetat pentru agresiune, deşi iniţial, părinţii fetei l-au acuzat de tentativă de viol.

ARTICOLE SIMILARE

Paparazzi: Secretele unei lumi perverse

ADELINA PESTRITU asaltata de barbatul care a inselat-o! AFLA ce cadouri i-a trimis!

Actorul Patrick Huard, într-un rol cu dare de mână

Competiţia celor mai buni sommelieri la Barmaniada 2011

realitatea

Iata ce mananca la micul dejun CARMEN BRUMA!

Amy Winehouse se face frumoasă

realitatea

Scrie un comentariu