Home > Agenda > stiri > La 12 ani, l-a snopit în bătaie pe ciobanul care voia s-o violeze

La 12 ani, l-a snopit în bătaie pe ciobanul care voia s-o violeze


Practică artele marţiale de câţiva ani, dar nu a crezut vreodată că va fi nevoită să folosească tehnicile învăţate, în afara sălii de antrenament.

Conform click.ro, Andreea, o fetiţă de 12 ani din localitatea constănţeană Valu lui Traian, a scăpat  de cel mai urât coşmar  cu ajutorul artelor marţiale. Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când fetiţa a plecat cu oile la păscut pe câmpul de la marginea localităţii.

Un cioban care a văzut-o singură a imobilizat-o şi a încercat să o violeze. Andreea şi-a regăsit însă rapid curajul şi l-a lovit pe agresor aşa cum a învăţat la cursurile de autoapărare.

Între ei a urmat o adevărată luptă: „A venit din spate şi m-a trântit cu faţa la pământ. M-am speriat, nu ştiam cine este. Am reuşit să mă întorc, iar el mi-a pus mânile în gât”, a povestit ea. Atacatorul a lovit-o cu piciorul, însă nu a reuşit să o doboare. După ce i-a aplicat mai multe lovituri, fata a reuşit să scape. Ciobanul care a atacat-o pe Andreea are 30 de ani şi este cercetat pentru agresiune, deşi iniţial, părinţii fetei l-au acuzat de tentativă de viol.

Articole asemanatoare
Shiori Ito
Shiori Ito, emblema mişcării #MeToo în Japonia, a primit daune într-un caz de viol
preot
Afirmațiile halucinante ale unui preot despre sarcina după viol: „Dacă e unul consimțit, poate i-a plăcut”
tatuaje
Cum ar putea terapia cu tatuaje să ajute victimele agresiunii sexuale
joc
Jocul pe calculator care încurajează violul a stârnit furie în rândul femeilor

Comenteaza acest articol

La 12 ani, l-a snopit în bătaie pe ciobanul care voia s-o violeze

by   1 min
0