Tabu
Image default
lifestyle

O vedeta care, la 26 ani, arata de 40-50! FOTO!

La 26 de ani, arata ca la 50! Lindsay Lohan, căci despre ea este vorba, a fost fotografiată în timp ce  făcea shopping într-un magazin din Veneția și, așa cum ne-a obișnuit în ultima  perioadă, nu arată deloc bine. Are cearcăne, părul neîngrijit și picioarele  pline de vânătăi. După atâtea nopți de beție și dezmăț nici nu ar putea să arate  altfel.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe   tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 –  2004, când a jucat în filmele “Vinerea  trăznită” şi “Fete  rele”.

În ultimii ani însă, aceasta a apărut în centrul atenției mai mult cu   scandaluri și a fost acuzată ba de furt, ba de conducere sub influența   alcoolului. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a fost condamnată la 90  de  zile într-un centru de dezintoxicare, într-un proces în care a  fost  acuzată că  i-a minţit pe poliţişti, după ce a provocat un accident  de  automobil.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: Plină de VÂNĂTĂI și NEÎNGRIJITĂ. Vedeta care la 26 de ani arată ca la 40 | FOTO – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Desen contemporan în valoare de 7000 de euro la Premiile Henkel CEE

realitatea

Penelope Cruz și Javier Bardem au ales numele fiului lor

realitatea

Povestea lui Aimee Mullins, singurul model fără picioare din lume!

realitatea

Speedy! CONNECT-R a conceput copilul cu MISHA de la prima intalnire!

Gabi Cristea il ataca pe fostul sot: “A divortat de mine acum, cand conturile mele sunt goale”

A inceput sezonul de schi in Austria!

Scrie un comentariu