Home > Lifestyle > Stiri > La 38 de ani, Olivia Steer a dezvăluit secretul tinereţii şi frumuseţii

La 38 de ani, Olivia Steer a dezvăluit secretul tinereţii şi frumuseţii

Soţia în vârstă de 38 de ani a lui Andi Moisescu a rămas parcă neschimbată odată cu trecerea timpului. Deşi a năascut de două ori, băieţei, pe David şi Luca, frumoasa brunetă şi-a păastra şi silueta.

“Este foarte important să ne identificăm sursele de hrană sănătoasă pentru că ea exista, trebuie doar să o cauţi. Eu găsesc hrana sănătoasă în piaţa.

Sunt o clientă fidelă a Pieţii Matache de unde îmi cumpăr fructe şi legume de la producători locali şi pe care le disting foarte clar ca fiind cât se poate de organice: după formă, după culoare, după gust, după cât de pârguite sunt la soare.

Sunt nişte criterii care nu au cum să te înşele şi atunci când faci comparaţie cu acele produse de import sau prost crescute la noi în agricultura convenţională care sunt toate trase la boloboc, care sunt măsurate parcă cu centimetrul, care sunt egale, dubios de simetrice, care nu au gust, care sunt fade, care nu au miros… atunci îţi dai seama de diferenţă. Trebuie doar să cauţi!”, a spus Olivia pentru agenţia de presă mondenă.

Articole asemanatoare
prințesa Diana
Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei
OLIVIA STEER explica DIETA cu APA pentru regenerarea naturala a parului / Galerie FOTO
OLIVIA STEER – “soc anafilactic” violent la vaccinuri!
OLIVIA STEER: Cheesecake cu mac şi stafide

Comenteaza acest articol

La 38 de ani, Olivia Steer a dezvăluit secretul tinereţii şi frumuseţii

by   1 min
0