Tabu
Image default
lifestyle

La 38 de ani, Olivia Steer a dezvăluit secretul tinereţii şi frumuseţii

Soţia în vârstă de 38 de ani a lui Andi Moisescu a rămas parcă neschimbată odată cu trecerea timpului. Deşi a năascut de două ori, băieţei, pe David şi Luca, frumoasa brunetă şi-a păastra şi silueta.

“Este foarte important să ne identificăm sursele de hrană sănătoasă pentru că ea exista, trebuie doar să o cauţi. Eu găsesc hrana sănătoasă în piaţa.

Sunt o clientă fidelă a Pieţii Matache de unde îmi cumpăr fructe şi legume de la producători locali şi pe care le disting foarte clar ca fiind cât se poate de organice: după formă, după culoare, după gust, după cât de pârguite sunt la soare.

Sunt nişte criterii care nu au cum să te înşele şi atunci când faci comparaţie cu acele produse de import sau prost crescute la noi în agricultura convenţională care sunt toate trase la boloboc, care sunt măsurate parcă cu centimetrul, care sunt egale, dubios de simetrice, care nu au gust, care sunt fade, care nu au miros… atunci îţi dai seama de diferenţă. Trebuie doar să cauţi!”, a spus Olivia pentru agenţia de presă mondenă.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry și iubita sa Chelsy Davy s-au despărțit

realitatea

Trailer-ul celui mai recent film al lui Quentin Tarantino

realitatea

Mel B, sfaturi pentru satisfacție sexuală maximă

realitatea

Iulia Vantur si Salman Khan sunt IMPREUNA de DOI ANI?

Ghici cine și-a scos copiii la plimbare

realitatea

Diva e de fapt… șarpe

realitatea

Scrie un comentariu