Home > Lifestyle > Stiri > LA 4 ANI, cu TIGARA in gura. Apariţia care a scandalizat juriul la un concurs de frumuseţe pentru copii

LA 4 ANI, cu TIGARA in gura. Apariţia care a scandalizat juriul la un concurs de frumuseţe pentru copii


Una dintre concurentele concursului de frumuseţe din reality-show-ul “Toddlers and Tiaras”, Destiny, în vârstă de patru ani, a uimit publicul şi juriul când şi-a făcut apariţia pe scenă, într-o jachetă de piele şi cu o ţigară în gură, notează NY Daily News.

“Nu uita să fumezi!”, a îndemnat-o mama ei, Lisa, cu câteva secunde înainte de defilare.

Cu toate că apariţia fetiţei i-a uimit pe cei prezenţi în sală, Lisa susţine că ţigareta este falsă. “Categoric că nu i-aş da niciodată copilului meu o ţigară adevărată”, explică Lisa într-un clip de prezentare al controversatului episod.

Fiica ei interpreta rolul actriţei Olivia Newton-John din filmul “Grease”, iar ţigareta era un simplu accesoriu, argumentează femeia care este de părere că pentru păstrarea acurateţei personajului, ţigareta era absolut necesară.

Publicul a rămas uimit de apariţia fetiţei de patru ani, iar unul dintre membri juriul s-a arătat foarte deranjat de interpretare. “Destiny are o ţigaretă – ce a fost în capul ei?”, a exclamat membrul juriului.


Comenteaza acest articol

LA 4 ANI, cu TIGARA in gura. Apariţia care a scandalizat juriul la un concurs de frumuseţe pentru copii

by   1 min
0