Home > Lifestyle > La 48 de ani, Angela Gheorghiu s-a cuplat cu un stomatolog de 26 de ani

La 48 de ani, Angela Gheorghiu s-a cuplat cu un stomatolog de 26 de ani

La cinci luni de la despărţirea de contratenorul Cezar Ouatu, Angela Gheorghiu iubeşte din nou. Celebra soprană trăieşte fiorii dragostei alături de un medic stomatolog, cu 22 de ani mai tânăr decât ea.

După ce a pus punct mariajului violent cu tenorul francez Roberto Alagna (50 de ani), Angela Gheorghiu (48 de ani) trăieşte viaţa la cote maxime şi nu mai ţine cont de vârsta partenerului, atunci când inima îi bate cu putere. Până în luna iunie a acestui an, celebra soprană s-a iubit cu Cezar Ouatu, contratenorul de 33 de ani pe care l-a susţinut la Eurovision.

Timp de un an, cât a durat relaţia, Cezar a locuit sporadic în apartamentul ei, a primit cadouri scumpe de la aceasta, numai că, după nenumărate certuri, acesta şi-a făcut definitiv bagajul şi a plecat la Ploieşti, oraşul lui natal. De atunci, soprana s-a concentrat pe cariera artistică şi nu s-a mai afişat cu alt bărbat.

Discreţia este una dintre calităţile sopranei, însă Click! a aflat în exclusivitate că bruneta nu este singură. De aproximativ trei luni, Angela Gheorghiu se iubeşte cu un bărbat mai mic cu 22 de ani decât ea.

Articole asemanatoare
angela gheorghiu
Angela Gheorghiu, despre corupția din România: Nu este doar în politică. Este în ADN-ul românilor
ANGELA GHEORGHIU facuta praf de ziaristii francezi / Partenerul ei – “carismatic precum o andiva”
ANGELA GHEORGHIU: Batuta de fostul sot in fata familiei, e fericita acum cu iubitul mai tanar cu 22 ani! FOTO ALBUM
Angela Gheorghiu, făcută praf pe Facebook: «De ce nu învăţaţi să îmbătrâniţi frumos?»

Comenteaza acest articol

La 48 de ani, Angela Gheorghiu s-a cuplat cu un stomatolog de 26 de ani

by   1 min
0