Home > Slider > La 55 de ani, Nicolas Cage s-a însurat a patra oară. Mireasa seamănă leit cu ultima lui soție

La 55 de ani, Nicolas Cage s-a însurat a patra oară. Mireasa seamănă leit cu ultima lui soție

Nicolas Cage

Nicolas Cage a solicitat înscrierea certificatului de căsătorie cu Erika Koike, femeia cu care are o relație de mai puțin de un an.

Poate a patra oară va fi cu noroc pentru actorul laureat cu un Oscar pentru rolul din Leaving Las Vegas (1995). Nicolas Cage și make-up artistul Erika Koike formează un cuplu din aprilie 2018. Cei doi au fost văzuți prima oară împreună în Puerto Rico în timp ce Cage filma pentru un film. Despre Erika nu știm mai nimic, doar că e mult mai tânără decât el și că seamănă foarte mult cu fosta lui soție, Alice Kim. Amândoi au fost foarte discreți cu relația lor.

Publicațiile de peste Ocean scriu că cei doi și-au unit destinele la Las Vegas, capitala mondială a căsătoriilor la minut. O sursă anonimă citată de Daily Mail susține că starul american a făcut o solicitare pentru a obține dreptul de căsătorie conferit de statul Nevada. Nu se știe când a avut loc căsătoria, dar e cert că Nicolas Cage va fi un bărbat însurat timp de un an de zile de acum încolo. Pentru că atât are valabilitate un certificat de căsătorie eliberat de statul Nevada.

Actorul a mai fost căsătorit înainte de ori, cel mai recent mariaj fiind cel cu Alice Kim (2004-2016). Cei doi au împreună un fiu, Kal-El, de 13 ani. Starul din „Ghost Rider” a mai fost însurat cu Patricia Arquette (50 de ani), între anii 1995-2001, și cu Lisa Marie Presley (51 de ani) în 2002, timp de trei luni.

Nicolas Cage mai are un fiu, Weston, de 28 de ani, rezultat în urma relației cu actrița Christina Fulton.

 

 

Articole asemanatoare
nicolas cage
Nicolas Cage ar putea juca rolul lui Nicolas Cage într-un film despre Nicolas Cage
Nicolas Cage vorbește despre Halloween, filmul Primal și dragostea lui pentru pisici
Nicolas Cage
Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra căsătorii după patru zile
Nicolas Cage, îmbrăcat de Adina Buzatu

La 55 de ani, Nicolas Cage s-a însurat a patra oară. Mireasa seamănă leit cu ultima lui soție

by Andreea Damian   1 min
1