Home > Fashion > La 83 ani, inca prezinta moda pe catwalk! FOTO!

La 83 ani, inca prezinta moda pe catwalk! FOTO!

INCREDIBIL!  Cat de gratioasa este aceasta femeie de 83 ani, care inca apare in marile reviste de moda si pe podiumurile de defilare!

Carmen Dell’Orefice a fost recent şi subiectul central al unei expoziţii de fotografie, susţinută la o galerie prestigioasă de artă din Londra de fotograful Horst P. Horst.

Ajunsă la 83 de ani, Carmen a păşit în lumea modei la 15 ani, devenind imediat una dintre muzele celebrului fotograf de modă. Colecţia de peste 250 de imagini captate de Horst de-a lungul carierei frumosului manechin cuprinde fotografii din reviste de modă consacrate, cum ar fi Vogue, dar şi din pictoriale exotice, precum cele realizate în Orientul Mijlociu.

 “Modelele din ziua de azi sunt învăţate să meargă într-un fel anume. Totul se învârte în jurul sexului. Le lispeşte eleganţa, totul este vulgar, sunt lipsite de romantism”, este de părere manechinul american cu o carieră în modeling de mai bine de 70 de ani.

Frumosul model spune că nu i-a fost greu de-a lungul vieţii să-şi menţină dimensiunile.

“Nu e atât de complicat să ţii dietă sau să ai grijă de modul în care arăţi. Trebuie să ai o doză de autodisciplină şi să îţi dai seama de ceea ce ai primit de la Mama Natură. Mi-am dorit dintotdeauna, spre exemplu, să fiu mai scundă”, a mărturisit Carmen, care la vârsta de 15 ani a apărut pe coperta revistei “Vogue”.

Articole asemanatoare
Frumusetea imbatraneste… doar daca tu vrei – 11 femei demonstreaza asta
DAPHNE SELFE pozeaza sexy la 83 de ani! (FOTO)

Comenteaza acest articol

La 83 ani, inca prezinta moda pe catwalk! FOTO!

by   1 min
0