Home > Agenda > eveniment > La Artmark, Craciunul incepe mai devreme

La Artmark, Craciunul incepe mai devreme

Dincolo de freamatul si forfota caracteristice asa-numitei luni a cadourilor, Artmark a inceput luna decembrie cu o dezbatere menita sa ofere jurnalistilor si publicului o imagine plastica asupra istoriei si importantei acesteia. Cu acest prilej, vedetelor licitatie de Craciun, Placutele lui Bitus si masina lui Nicolae Ceausescu, li s-au oferit din nou verdictul de autenticitate absoluta și de piese de colectie cu adevarat remarcabile prin intermediul discursului ACAD. Prof. univ. Alexandru Vulpe, Presedintele Sectiei de Istorie a Academiei Romane, cercetatorului stiintific principal al Institutului de Arheologie al Academiei Romane Florin Matei Popescu si, respectiv, presedintelui Retromobil Club Romania, Bogdan Coconoiu. Insa, expozitia licitatiei ofera si o selectie inedita de cadouri cu stil, ideale pentru oricine crede ca un dar inseamna mai mult decat o valoare materiala.

Desi cele doua loturi vedeta pot trece cu usurinta drept bijuterii istorice, Licitatia de Craciun propune o selectie de bijuterii sofisticate precum cateva piese din colectia Marinei Dimitropoulus cum ar fi o rara bratara din aur Hermes Gourmette, o bogata bratara din aur Cartier, sau un impresionant set format din cercei si colier Zolotas din aur.  Dupa cum a fost obisnuit, publicul va putea alege bijuterii cu poveste, cu preturile cuprinse intre 150 si 3.000 €, exceptie facand un deosebit pandantiv Lalique, editie limitata.

Conform unui studiu MasterCard recent, la nivel european, romanii se afla printre cei mai pretentiosi in materie de daruri, cautand perseverenti cele mai creative si inspirate cadouri pentru cei dragi. Astfel, Licitatia de Craciun vine in ajutorul romanilor cu opere de pictura pe tema iernii si a sarbatorilor de iarna semnate de Gheorghe Vraneantu, Margareta Sterian, Viorel Marginean, etc.

Licitatia de Craciun va avea loc marti, 9 decembrie, la Athenee Palace Hilton, ora 20:00, iar expozitia acesteia poate fi admirata pana luni, 8 decembrie, la sediul Artmark.

Articole asemanatoare
clădirile
Clădirile foarte înalte ne dau dureri de cap. Explicația cercetătorilor
De ce mâncăm mai mult decât avem nevoie – e bine să citiți asta acum, de sărbători
Cele șase cele mai rapide variante de a te pregăti pentru petrecerea de Crăciun
Lista lucrurilor pe care nu trebuie să le faci de Crăciun

1 Response

  1. Pingback : La Artmark, Craciunul incepe mai devreme | Femininne

Comenteaza acest articol

La Artmark, Craciunul incepe mai devreme

by   1 min
1