Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

La asta nu v-ați aşteptat: Michelle Obama va lansa un album Rap intitulat “Let’s Move!”

Da, aţi citit corect! Michelle Obama va lansa albumul de debut luna viitoare şi nu orice fel de album, ci unul rap. Recent, Prima Doamnă a făcut o listă cu o echipă de muzicieni cu care să colaboreze pentru înregistrarea unor melodii pentru o America mai sănătoasă ca parte a albumului “Let’s Move”!, totul cu scopul de a lupta cu obezitatea copiiilor, relatează Washington Post.

Albumul Hip-Hop, care va fi lansat pe 30 septembrie, va conţine 19 piese care îndrumă oamenii spre o alimentaţie sănătoasă şi un program de exerciţii fizice.  Săptămâna trecută, la  Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, s-a raportat că rata de obezitate a preşcolarilor care provin din familii cu venituri mici a scăzut în 19 state, datorită, în mare parte, programului Let’s Move! Prima Doamnă a făcut echipă cu Partnership for a Healthier America şi Hip Hop Public Health pentru a produce acest album, în efortul de a menţine acelaşi ritm şi a încuraja un stil de viaţă sănătos.

Printre artiştii cu care va colabora se regăsesc Ariana Grande, Ashanti, Matisyahu, și Jordin Sparks. Albumul va cuprinde, de asemenea, şi prezenţa lui Doug E. Fresh (Fruits and Vegetables). Cu toate că Michella Obama nu va cânta de fapt ,niciuna din cele 19 piese, ea va apărea în cele 10 videoclipuri planificate să apară odată cu albumul.

ARTICOLE SIMILARE

Nevasta lui MADALIN VOICU alapteaza in biserica! FOTO

Piesă nouă de la Freddie Mercury – Time Waits For No One

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 67. Coronavirusul nu miroase a bine

Andreea Damian

Relația lesbiană pe care a avut-o Whitney Houston, subiectul unei cărți scrise chiar de fosta ei iubită

Andreea Damian

Vin Diesel pregătește Fast & Furious 9 cu o echipă de producţie feminină

Andreea Damian

Aniversarea Zdob si Zdub 20 de ani se reprogrameaza!

realitatea

Scrie un comentariu