Tabu
Image default
CULTURE What's hot

La asta nu v-ați aşteptat: Michelle Obama va lansa un album Rap intitulat “Let’s Move!”

Da, aţi citit corect! Michelle Obama va lansa albumul de debut luna viitoare şi nu orice fel de album, ci unul rap. Recent, Prima Doamnă a făcut o listă cu o echipă de muzicieni cu care să colaboreze pentru înregistrarea unor melodii pentru o America mai sănătoasă ca parte a albumului “Let’s Move”!, totul cu scopul de a lupta cu obezitatea copiiilor, relatează Washington Post.

Albumul Hip-Hop, care va fi lansat pe 30 septembrie, va conţine 19 piese care îndrumă oamenii spre o alimentaţie sănătoasă şi un program de exerciţii fizice.  Săptămâna trecută, la  Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, s-a raportat că rata de obezitate a preşcolarilor care provin din familii cu venituri mici a scăzut în 19 state, datorită, în mare parte, programului Let’s Move! Prima Doamnă a făcut echipă cu Partnership for a Healthier America şi Hip Hop Public Health pentru a produce acest album, în efortul de a menţine acelaşi ritm şi a încuraja un stil de viaţă sănătos.

Printre artiştii cu care va colabora se regăsesc Ariana Grande, Ashanti, Matisyahu, și Jordin Sparks. Albumul va cuprinde, de asemenea, şi prezenţa lui Doug E. Fresh (Fruits and Vegetables). Cu toate că Michella Obama nu va cânta de fapt ,niciuna din cele 19 piese, ea va apărea în cele 10 videoclipuri planificate să apară odată cu albumul.

ARTICOLE SIMILARE

Ce a facut Monica Gabor cand a aflat ca mama ei a murit!

CHA CHA LITIX! Episodul 104. Când ești sărac cu duhul și la propriu, și la figurat

Andreea Damian

Vedete nascute pe 18 septembrie!

realitatea

Creșterea nivelului mării ar putea să disloce până la 187 de milioane de oameni

Andreea Damian

Matthew McConaughey, disperat să joace într-un film biografic despre cascadorul Evel Knievel

Andreea Damian

Beyonce, primul single de pe noul album. Spirit e cântecul perfect pentru un film Disney

Andreea Damian

Scrie un comentariu