Tabu
FASHION

La cumpărături în magazinul de bărbați. Ce alegi pentru tine?

…sau altfel spus, cum transformi hainele bărbătești în variante feminine dezirabile?  Look-ul masculin este în mare vogă, dirijând femeile către un aspect mai conservator, mai masculin.

Dacă vrei să treci pe varianta conservatoare, dar actuală și sexy, tot ce trebuie să faci este să faci shopping direct în magazinele de bărbați. Apoi iei piesele acasă și începi un mix&match pentru a crea ținute moderne, actuale și interesante.

Profită de vizita pe care o faci cu iubitul tău sau cu prietenii în magazinele bărbătești și probează și adaugă în coș următoarele:

1. O căciulă simplă: o căciulă bărbătească este perfectă pentru a întregi ținute de inspirație casual sau cu influențe sport. Nu te gândi că o vei purta doar la blugi; se potrivește atât la rochii, cât și la fuste sau pantaloni scurți.

2. O pereche de blugi: alege un model skinny pentru bărbați: aceia se vor așeza perfect, fără să fie baggy sau prea largi și vor arată precum o pereche de jeanși clasici drepți, dar ceva mai lejeri în zona bazinului.

3. Un pulover tricotat, la două rânduri de nasturi: foarte sexy pentru bărbați, dar extrem de sexy și pentru noi: combinat cu o fustă scurtă și niște cizme peste genunchi va arăta fresh și modern.

4. O cămașă clasică albă sau în carouri este o piesă care va rămâne în modă mereu și o vei putea purta cu orice altă piesă vestimentară din garderoba ta. Când te-ai plictisit de ea, o treci în sertarul cu pijamale.

Text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Anja Rubik, pentru al doilea sezon imaginea Fendi

realitatea

Matthew Williamson, model în campania M.W. for H & M

realitatea

Motivele pentru care Meghan Markle nu poartă culori vii precum Kate Middleton

Andreea Damian

McCartney, McQueen şi Beckham sunt în aer

Natalia Vodianova și P. Diddy în Vogue US

realitatea

Femeile însărcinate sau care alăptează “vând” mai multe haine

realitatea

Scrie un comentariu