Home > Lifestyle > culinar tabu > Labneh (Pastă de iaurt)

Labneh (Pastă de iaurt)

Recunosc că sunt o fană a bucătăriei libaneze și pornesc de la premisa că nu are cum să nu vă placă labneh-ul. Nu vă sfătuiesc să îi faceți o surpriză iubitului pentru că știu din surse sigure că bărbații nu se dau în vânt după paste de iaurt sau sălățele ingenioase. Dar pentru o seară între fete, nu-i nimic mai delicios. Credeți-mă!

De ce aveți nevoie:

800 de grame iaurt gras
un sfert de linguriță de sare
mentă (proaspătă)
3 linguri de ulei de masline

Pasul 1
Partea neplăcută este că iaurtul trebuie lăsat la scurs o zi. Aveți nevoie de o sită, un bol și o bucată de pânză. Puneți sita deasupra bolului și tapetați-o cu pânza. Turnați iaurtul amestecat cu sare în prealabil și repede la frigider pentru următoarele 24 de ore. Nu uitați să mai scurgeți zerul din când în când.

Pasul 2
Dacă ați avut răbdare, labneh-ul este aproape gata. Amestecați pasta de iaurt rezultată cu menta și uleiuș de măsline și e momentul ca invitatele de sex feminin să sosească.

Poftă mare!

Articole asemanatoare
Incearca retete traditionale si populare italienesti ce pot fi preparate si acasa
Retete culinare savuroase cu FETEASCA NEAGRA de la Casa De Vinuri Cotnari
Gateste simplu, rapid si usor cu Tefal Intuition
Saleuri cu cascaval, gustarile copilariei tale

1 Response

Comenteaza acest articol

Labneh (Pastă de iaurt)

by admin   1 min
1