Home > Slider > Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Lady Gaga

Lady Gaga a avut un concert cu peripeții la Las Vegas. Artista de 33 de ani a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan.

Cântăreața a invitat pe scenă un bărbat din public. Lady Gaga i-a sărit acestuia în brațe, numai că fanul ei și-a pierdut echilibrul, iar cei doi au căzut. Momentul a fost filmat de cei din public și a devenit viral pe rețelele de socializare. Sute de fani și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea vedetei.

Din fericire, Lady Gaga s-a ridicat rapid, ajutată de agenții de securitate. Apoi i-a liniștit: „Totul este în regulă”, a spus ea după aceea. „Singurul lucru care nu este în regulă este că am nevoie de niște scări ca să mă pot întoarce”, a glumit Gaga.

A urcat din nou pe scenă, în uralele spectatorilor, nu înainte de a-l consola pe fanul care avea remușcări și care izbucnise în plâns. „Ai putea să-mi promiți ceva? Aș putea să te ierți chiar acum pentru ceea ce tocmai s-a întâmplat?”, i-a spus vedeta. Și a găsit chiar și cuvintele potrivite pentru a destinde atomsfera: „Ne iubim atât de mult, încât am căzut unul în brațele celuilalt. Suntem ca Jack și Rose din Titanic”, le-a transmis ea celor din sală, înainte de a-și continua reprezentația.

În 2013, ea a fost nevoită să îşi anuleze turneul „Born This Way” după ce şi-a fracturat un şold.

 

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga, cerută din nou în căsătorie, chiar de Valentine’s Day
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”
lady gaga
Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună!

Comenteaza acest articol

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

by Andreea Damian   1 min
0