Home > Slider > Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Lady Gaga

Lady Gaga a avut un concert cu peripeții la Las Vegas. Artista de 33 de ani a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan.

Cântăreața a invitat pe scenă un bărbat din public. Lady Gaga i-a sărit acestuia în brațe, numai că fanul ei și-a pierdut echilibrul, iar cei doi au căzut. Momentul a fost filmat de cei din public și a devenit viral pe rețelele de socializare. Sute de fani și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea vedetei.

Din fericire, Lady Gaga s-a ridicat rapid, ajutată de agenții de securitate. Apoi i-a liniștit: „Totul este în regulă”, a spus ea după aceea. „Singurul lucru care nu este în regulă este că am nevoie de niște scări ca să mă pot întoarce”, a glumit Gaga.

A urcat din nou pe scenă, în uralele spectatorilor, nu înainte de a-l consola pe fanul care avea remușcări și care izbucnise în plâns. „Ai putea să-mi promiți ceva? Aș putea să te ierți chiar acum pentru ceea ce tocmai s-a întâmplat?”, i-a spus vedeta. Și a găsit chiar și cuvintele potrivite pentru a destinde atomsfera: „Ne iubim atât de mult, încât am căzut unul în brațele celuilalt. Suntem ca Jack și Rose din Titanic”, le-a transmis ea celor din sală, înainte de a-și continua reprezentația.

În 2013, ea a fost nevoită să îşi anuleze turneul „Born This Way” după ce şi-a fracturat un şold.

 

Articole asemanatoare
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
lady gaga
Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus
lady gaga
Lady Gaga a pozat goală pe coperta unei renumite reviste, apoi s-a băgat în carantină

Comenteaza acest articol

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

by Andreea Damian   1 min
0