Home > Agenda > stiri > Lady GaGa cheltuiește mii de dolari ca să scape de fantome

Lady GaGa cheltuiește mii de dolari ca să scape de fantome

Lady GaGa are din nou probleme. De data aceasta legate de fantome. Artista a risipit câteva zeci de mii de dolari în ultima perioadă, bani cheltuiți pentru serviciile unei echipe de vânători de fantome. GaGa i-a angajat pe respectivii extperți pentru a fi sigură că fiecare hotel în care a stat nu era bântuit. Åži asta pentru că îi e frică de stafii.

O sursă apropiată artistei a confirmat această știre: "GaGa crede în activitatea paranormală și nu vrea să își asume niciun risc atunci când este în turneu. E foarte important pentru ea să fie protejată de spirite!". Sfatul nostru, dacă ne luăm după poza de mai sus, ar fi să renunțe la oglinzi.

Aceasta nu este singura cheltuială excentrică a vedetei. Ea i-a plătit aproape 60 de mii de dolari unui expert de la NASA pentru ca acesta să descopere o substanță nefierbinte (nu există cuvântul ăsta) care să permită aburului să iasă dintr-o ceașcă în formă de rochie. A mai cheltuit vreo 700 de mii de dolari pentru închirierea unor avioane care să îi transporte echipamentul, 20 de mii de dolari pe o dantelă și aproape 70 de mii de dolari pentru o cadă.


Comenteaza acest articol

Lady GaGa cheltuiește mii de dolari ca să scape de fantome

by realitatea   1 min
0