Home > beauty > Lady Gaga cu o nouă coafură

Lady Gaga cu o nouă coafură

Lady Gaga a demonstrat de-a lungul timpului că indiferent cât de extravagante sunt aparițiile ei, se plictisește ușor de un look și rapid șochează cu un altul. Însă, după ani de experimente, se pare că Lady Gaga a găsit coafura care chiar o face fericită. Ciudat e că nu este vorba de ceva extravagant, ci de o banală perucă brunetă, un bob lung, în bucle lejere.

Vedeta a fost vazută în timp ce își flutura buclele, fiind foarte încântată de noua ei coafură. Aflată în mașina care o conducea către studiourile de înregistrări din Burbank, California, Gaga a avut șansa să se obișnuiască cu noul ei hairstyle în timpul călătoriei.

Aparent încântată de noua coafură, Gaga a studiat, tot drumul, modul în care se aranjează părul. La un moment dat a renunțat chiar și la ochelarii de soare, pentru a observa cum îi încadrează trăsăturile.

E drept o coafură perfectă este cea care te face să te simți frumoasă, însă Gaga este cunoscută ca cea mai exatravagantă vedetă, iar astfel de abordări devin greu de înțeles. Însă, să nu ne impacientăm prea tare că va aborda un look natural și comun, pentru că este vorba doar de o perucă.

Cum ți se pare noua ei coafură?

Foto: Dailymail.co.uk

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”
Lady Gaga
Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan
lady gaga
Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună!

Comenteaza acest articol

Lady Gaga cu o nouă coafură

by   1 min
0