Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lady Gaga, declarații dure în procesul dintre Kesha și producătorul Dr. Luke

În 2014, Kesha îl acuza pe producătorul său, Dr. Luke, pe numele său real Lukasz Sebastian Gottwald, că ar fi „forţat-o să ia droguri şi să bea alcool pentru a abuza sexual de ea”. Cântăreața l-a dat apoi în judecată, pentru viol.  Acesta din urmă a negat însă acuzațiile și a dat-o la rândul său în judecată pentru defăimare.

Încă de la începutul scandalului, Lady Gaga și-a arătat ferm sprijinul față de Kesha, iar depoziția sa completă din septembrie 2017 a fost făcută publică abia zilele trecute. „Fata asta a suferit o traumă serioasă (…) Și voi toți sunteți parte din asta”, ar fi spus Lady Gaga avocaților producătorului.

Lady Gaga a devenit un personaj important în procesul dintre Kesha și fostul ei producător din cauza unui sms pe care l-a primit de la Kesha, în care se menționa că Dr. Luke o violase. Kesha a mai afrmat că Luke a abuzat-o sexual și pe Katy Perry, dar care a negat.

În depoziția obținută de The Blast, avocatul lui Lady Gaga a explicat că și clienta sa este o victimă a abuzului sexual. Apoi, Gaga a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pentru prima dată pe Kesha și a povestit că a găsit-o într-o cameră din spate studioului de acasă al lui Lukasz „Dr. Luke” Gottwald, purtând doar lenjerie intimă.

„Ce îmi amintesc este tristețea ei imensă și depresia și teama. Ea era vizibil foate diferită de felul în care o văzusem înainte, dar nu pot spune exact despre ce am vorbit. Îmi aminesc doar că era emoțional și am vrut să fiu acolo pentru ea”, a mărturisit artista. În cele din urmă, Kesha i-a spus prietenei sale că Gottwald a violat-o.

Atunci când avocatul lui Gottwald a întrebat pe Gaga dacă a asistat sau a avut dovezi cu privire la abuzul sexual asupra lui Kesha, ea a spus: „Ei bine, știți – atunci când bărbații violează femei, ei nu invită pe nimeni să se uite”. Gaga a continuat: „Și când se întâmplă lucrul ăsta în această industrie, este ținut secret și este complicat din cauza contractelor și a puterii manipulative care include de fapt și această situație în care ne aflăm cu toții în acest moment”.

Gaga a început să se enerveze din cauza avocaților lui Gottwald pentru că au pus la îndoială legitimitatea acuzațiilor lui Kesha. „Oh, știu de depresia ei. Știu că are nevoie de sprijin și iubire. Știu cum am văzut-o pe această fată decăzând. Știu de trauma ei. Sunt informată și inteligentă în privința acestui lucru. Fata a trecut printr-o traumă serioasă și se află acum în mijlocul ei. Și acum voi toți sunteți o parte din asta”.

După ce Gaga a insistat că știe adevărul despre modul în care Dr. Luke a tratat-o pe Kesha, avocatul producătorului i-a spus: „Nu ai fost acolo, corect?”. În urma acestei întrebări, artista i-a răspuns furioasă: „Ce motiv ar avea această fată să spună întregii lumi ce s-a întâmplat? De ce? Știi cum este pentru supraviețuitori? Știi cum este să le spui oamenilor? Nu-ți da ochii peste cap. Ar trebui să îți fie rușine de tine.”

Declarațiile dure ale artistei au apărut după ce avocatul lui Dr. Luke a întrebat-o pe Lady Gaga dacă ea consideră că reputația producătorului a fost afectată de acuzațiile aduse de Kesha. „Reputația, dacă mă întrebați de reputația lui în această lume, nu mă simt confortabil să vorbesc despre întreaga lume. Așadar, dacă mă întrebați ce părere am eu despre reputația lui, mi-am făcut un punct de vedere în privința lui când am văzut-o pe ea în acea cameră. Aceea a fost imaginea a ceva ce mi s-a întâmplat mie, și am simțit și am știut în inima mea că ea spunea adevărul, și o cred”, a răspuns furioasă Lady Gaga.

ARTICOLE SIMILARE

Idei de cadouri pentru un 8 martie special

Andreea Damian

Adidas x Stella McCartney | Îmbrăcăminte sportivă durabilă cu amprente florale

Andreea Damian

Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”

Andreea Damian

Vedete care au vrut sa se sinucida si n-au reusit! De la Liz Taylor la Adrian Nastase

Trump, bătut și legat de o femeie, într-o reclamă controversată

Andreea Damian

Provocarea Keke a strâns sute de clipuri video cu oameni care dansează pe lângă mașinile pornite

realitatea

Scrie un comentariu