Home > Agenda > stiri > Lady GaGa, enervată de Eva Longoria

Lady GaGa, enervată de Eva Longoria

Rochiile de carne sunt la mare căutare în acest sezon. Evident, știm cu toții că Lady GaGa a făcut carnea celebră după ce a purtat o rochie de… carne macră, cum se spune pe la noi. Apoi au urmat parodiile.

Outfitul carnal al GaGăi a fost parodiat inclusiv de Bruce Willis care a purtat o perucă de carne, iar acum a venit rândul Evei Longoria să facă mișto de L.G.(Lady GaGa, nu firma de electrocasnice). Eva a fost gazda ultimei ediții a premiilor MTV, care au avut loc la Madrid în weekend-ul trecut, iar una dintre cele 10 vestimentații pe care le-a purat pe scenă a fost o mare, dar artificială, bucată de șuncă.

Surse apropiate lui Lady GaGa au declarat că interpreta, care a câștigat trei premii în seara respectivă, nu a apreciat deloc gluma făcută de Longoria și chiar s-a enervat când a văzut-o pe actriță îmbrăcată în șuncă. Sursa respectivă a declarat că GaGa nu a râs deloc și a chiar s-a întrebat "De ce îmi fura asta (Longoria) ideile? De ce nu e în stare să vină și ea cu o idee originală?".


Comenteaza acest articol

Lady GaGa, enervată de Eva Longoria

by realitatea   1 min
0