Home > beauty > Lady Gaga a explicat de ce Bradley Cooper i-a interzis să se machieze în A Star is Born

Lady Gaga a explicat de ce Bradley Cooper i-a interzis să se machieze în A Star is Born

lady gaga

Lady Gaga și-a făcut debutul în cinematografie cu rolul din filmul „A Star is Born”, produs și regizat de actorul Bradley Cooper. Și cum arta cere sacrificii, iar vedeta de 32 de ani știe acest lucru, a decis să renunțe la machiajul care o caracterizează. Dar nu pentru că și-ar fi dorit asta neapărat, ci pentru că însuși Bradley Cooper i-a cerut să nu poarte machiaj în timp ce filma pentru „A Star is Born”.

Rolul pe care l-a făcut a fost unul foarte bun și totul datorită faptului că a intrat mai bine în pielea personajului Aly. În realitate, acesta a fost și motivul real pentru care producătorul – Bradley Cooper – i-a interzis să apară fardată la filmări.

Ce-i drept, Lady Gaga a încercat de mai multe ori să trișeze. I-a fost foarte greu la început, dar Cooper, după cum a mărturisit recent cântăreața în cadrul unui interviu,  a insistat ca ea să arate cât mai natural, ca o cântăreață pe care nimeni nu a descoperit-o încă.

Mai mult, când Gaga a dat proba, Cooper a rugat-o să își șteargă tot machiajul pe care îl purta, pentru a fi „complet deschisă”. „Personajul meu vorbește despre cât de urâtă se crede – asta a fost real”, spune Lady Gaga. „Sunt foarte nesigură pe mine. Îmi place să dau lecții despre asta, dar nu practic întotdeauna”, a adăugat vedeta. Deși i-a fost greu să fie complet naturală, Lady Gaga nu s-a supărat pe Bradley Cooper. De fapt, cei doi au spus că și-au făcut un prieten pe viață.

Povestea de dragoste din filmul „A Star is Born” este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley Cooper), care o întâlneşte pe Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori. Filmul va avea premiera în cinematografele americane în 5 octombrie.

 

 

Articole asemanatoare
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
lady gaga
Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus
lady gaga
Lady Gaga a pozat goală pe coperta unei renumite reviste, apoi s-a băgat în carantină

Comenteaza acest articol

Lady Gaga a explicat de ce Bradley Cooper i-a interzis să se machieze în A Star is Born

by Andreea Damian   1 min
0