Home > Fashion > Lady GaGa i-a spus Annei Wintour că e o c***ă. Din greşeală. – VIDEO

Lady GaGa i-a spus Annei Wintour că e o c***ă. Din greşeală. – VIDEO

Lady GaGa a fost desemnată un adevărat fashion icon de către Consiliul Designerilor de Modă din America (CFDA), iar premiul i-a fost înmânat în cadrul Galei CFDA.

GaGa a fost foarte emoţionată, dar acest lucru nu a împiedicat-o să vină la gală purtând o pereche de pantofi înalţi cât Casa Poporului. Nu a împiedicat-o nici să tină un discurs lung cât o zi de post.

În timpul respectivului discurs, GaGa a povestit ca a primit un SMS de felicitare de la Anna Wintour, iar ea, crezând că e altă Anna i-a răspuns: “Am reuşit, tărăturo! (asta ar fi traducerea decentă pentru We did it, bitch!)”. Care a fost replica lui Wintour puteţi vedea în clipul de mai jos la minutul 5.20.

Articole asemanatoare
Lady GaGa, despre boala cumplită și fără leac de care suferă: „Am dureri groaznice în fiecare zi”
lady gaga
O cântăreață faimoasă a dat lovitura. Va susține mai multe concerte la Las Vegas
lady gaga
Lady Gaga trage un semnal de alarmă după moartea lui Zombie Boy
lady gaga
Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran

Loading...

4 Responses

  1. Pingback : Lady GaGa i-a spus Annei Wintour că e o c***ă. Din greşeală. – VIDEO | Elodia

    1. Olka

      You ought to really take into cieoidnratosn working on developing this weblog into a significant authority on this market. You evidently have a grasp deal with of the matters everyone is trying to find on this web site in any case and you can definitely even earn a buck or two off of some advertisements. I’d discover following latest matters and raising the amount of write ups you place up and I guarantee you’d start seeing some amazing focused traffic within the close to future. Just a thought, good luck in no matter you do!

Comenteaza acest articol

Lady GaGa i-a spus Annei Wintour că e o c***ă. Din greşeală. – VIDEO

by realitatea   <1 min
4