Home > Fashion > Lady GaGa i-a spus Annei Wintour că e o c***ă. Din greşeală. – VIDEO

Lady GaGa i-a spus Annei Wintour că e o c***ă. Din greşeală. – VIDEO

Lady GaGa a fost desemnată un adevărat fashion icon de către Consiliul Designerilor de Modă din America (CFDA), iar premiul i-a fost înmânat în cadrul Galei CFDA.

GaGa a fost foarte emoţionată, dar acest lucru nu a împiedicat-o să vină la gală purtând o pereche de pantofi înalţi cât Casa Poporului. Nu a împiedicat-o nici să tină un discurs lung cât o zi de post.

În timpul respectivului discurs, GaGa a povestit ca a primit un SMS de felicitare de la Anna Wintour, iar ea, crezând că e altă Anna i-a răspuns: “Am reuşit, tărăturo! (asta ar fi traducerea decentă pentru We did it, bitch!)”. Care a fost replica lui Wintour puteţi vedea în clipul de mai jos la minutul 5.20.

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran
lady gaga
Lady Gaga își lansează propria linie de produse de make-up
Designer-ul roman care le-a imbracat pe Lady Gaga si Rihanna, Ingrid Vlasov, este speaker in aceasta primavara la The Woman
Lady Gaga este noua imagine Versace! Uite cat de bine seamana cu celebra Donatella

Loading...

4 Responses

  1. Pingback : Lady GaGa i-a spus Annei Wintour că e o c***ă. Din greşeală. – VIDEO | Elodia

    1. Olka

      You ought to really take into cieoidnratosn working on developing this weblog into a significant authority on this market. You evidently have a grasp deal with of the matters everyone is trying to find on this web site in any case and you can definitely even earn a buck or two off of some advertisements. I’d discover following latest matters and raising the amount of write ups you place up and I guarantee you’d start seeing some amazing focused traffic within the close to future. Just a thought, good luck in no matter you do!

Comenteaza acest articol

Lady GaGa i-a spus Annei Wintour că e o c***ă. Din greşeală. – VIDEO

by realitatea   <1 min
4