Home > beauty > Lady Gaga își lansează propria linie de produse de make-up

Lady Gaga își lansează propria linie de produse de make-up

lady gaga

Lady Gaga a anunțat că va lansa o linie de produse de make-up. Marca se va numi Haus Beauty și va apărea cel mai probabil în luna februarie 2019. Linia de cosmetice va include parfurmuri, ape de colonii și produse de îngrijire a pielii.

Vedeta americană, în vârstă de 32 de ani, nu este străină de această afacere cu cosmetice. În 2012, Lady Gaga a lansat primul și singurul ei parfum, Fame. De asemenea, a lansat un lipstick în 2009 și 2011 în parteneriat cu MAC Cosmetics.

Se pare că Gaga oferă deja indicii despre viitoarea linie de produse de beauty pe contul ei de pe Instagram, pentru că de obicei menționa în postare make-up artistul care o machia, iar fanii au dedus că folosește deja propriile produse. Câteva fotografii de-ale sale includ hashtagurile #haus, #hausofgaga și #hauseditorials.

Potrivit Allure.com, Lady Gaga a depus o cerere de înregistrare a mărcii Haus Beauty. După o căutare pe website-ul Oficiului pentru Brevete și Mărci din Statele Unite, reiese că firma cântăreței, Ate My Heart Inc., a solicitat înregistrarea unui număr foarte mare de produse sub marca Haus Beauty, care includ fond de ten, fard de obraz, ruj, luciu de buze, creion pentru conturul ochilor, farduri de ploape, parfumuri, apă micelară, toner, scruburi, tușuri de ochi, creme de față și de corp, lac de unghii, creme de protecție solară, autobronzant, , ulei de corp șervețele umede și nu numai.

sursa foto Instagram

 

 

 

Articole asemanatoare
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
lady gaga
Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus
lady gaga
Lady Gaga a pozat goală pe coperta unei renumite reviste, apoi s-a băgat în carantină

Comenteaza acest articol

Lady Gaga își lansează propria linie de produse de make-up

by Andreea Damian   1 min
0