Tabu
lifestyle

Lady GaGa, Katy Perry şi Beyonce, interzise în China

Lady GaGa, Backstreet Boys şi Katy Perry şi mulţi alţii au fost interzişi în China. Ministerul culturii din ţara respectivă a decis
trecerea în ilegalitate a peste 100 de piese ale mai multor artişti. Site-urile care difuzează sau vând muzica celor trei sunt acum obligate să şteargă piesele înainte de 15 septembrie. Singura explicaţie venită din partea  autorităţilor este că muzica respectivă transmite un mesaj nepotrivit  populaţiei.

Astfel, “The Edge of Glory”, “Hair”, “Marry the Night”, “Americano”, “Judas” şi “Bloody Mary” de la Lady GaGa nu vor mai putea fi ascultate pe teritoriul chinezesc. “Last Friday Night(T.G.I.F)” a lui Katy Perry a fost considerată mai mult decât nepotrivită pentru că în textul acesteia sunt referiri la consumul de alcool, alergatul în pielea goală şi un menage a trois. Nici “Run the World(Girls)” nu va mai fi legală în China din cauza versului “We Run This Mutha”. Rămne însă un mister motivul pentru care au fost interzise “Burning Up” a lui Britney Spears şi “I Want It That Way” a celor de la Backstreet Boys.

Nu este pentru prima oară când autorităţile din China iau o astfel de decizie. Acestea au mai interzis până acum piese interpretate de Eminem, Kylie Minogue, Christina Aguilera, Bob Dylan şi The Rolling Stones. În curând chinezii nu vor mai avea voie să asculte nimic.

ARTICOLE SIMILARE

Vedete din Romania FARA PHOTOSHOP

Scandal la Miss Germania: «Fundul ăsta nu-i al meu!»

Trendul pe care nu ați mai dori să-l revedeți este…

realitatea

De ce il paraseste CARLA BRUNI pe looserul SARKOZY! Galerie FOTO

realitatea

Daniel Radcliffe: “Nu sunt gay”

realitatea

Noaptea muzeelor în România

realitatea

Scrie un comentariu