Home > Slider > Lady Gaga rupe tăcerea în privința lui R Kelly

Lady Gaga rupe tăcerea în privința lui R Kelly

lady gaga

Lady Gaga și-a cerut scuze pentru colaborarea cu R Kelly și a promit că va șterge duetul lor Do What What Want de pe toate serviciile de streaming. Cântăreața susține victimele abuzului sexual, la câteva luni după ce rapperul a fost acuzat de agresiune de mai multe femei.

R Kelly este cercetat de poliție, în urma unor acuzații apărute în documentarul Surviving R Kelly, în care Lady Gaga ar fi refuzat să apară. Aceasta a lansat și o declarație în care le promite că va susține victimele „1000%”. „Știu că suferă și ar trebui să fie sigure că vocile lor ar trebui să fie auzite și luate în serios”, a scris artista pe Twitter.

Kelly este acuzat de manipularea mai multor femei şi de controlarea vieţii acestora, pe lângă alte acuzaţii de abuz sexual, pe care artistul le-a negat. În documentarul Surviving R. Kelly, femeile care îl acuză pe cântăreţ detaliază abuzurile fizice şi psihice la care le-ar fi supus cântăreţul, acum în vârstă de 52 de ani.

Avocatul său a respins documentarul ca fiind „o altă rundă de povești”, folosită pentru a „umple programul la televizor”. Lady Gaga a fost presată să comenteze acuzațiile care i s-au adus lui R Kelly de când a colaborat cu el în 2013, la piesa Do What U Want (With My Body).

Cântăreața vrea ca piesa să fie înlăturată de pe iTunes și alte servicii de streaming și a jurat că nu va mai lucra cu R Kelly niciodată. „Ca victimă a agresiunii sexuale, am făcut piesa și videoclipul într-o perioadă neagră a vieții mele.  Intenția mea a fost să creez ceva extrem de sfidător și provocator deoarece eram furioasă și încă nu procesasem trauma prin care am trecut. Cântecul se numește ”Do what u want (with my body)” cred că este clar cât de răvășită îmi era gândirea în acel moment”, a explicat Lady Gaga.

„Dacă m-aș putea întoarce în timp și să am o discuție cu versiunea mea mai tânără i-aș spune să meargă la terapie încă de atunci, că înțeleg starea confuză post-traumatică în care mă aflam, și dacă terapia nu era posibilă pentru mine sau altă persoană în situația mea, să caute ajutor și să vorbească cât mai deschis și mai sincer posibil despre lucrurile prin care am trecut. Îmi cer scuze pentru judecata mea slabă de când eram tânără și pentru faptul că nu am vorbit mai devreme”, a mai spus cântăreața.

Cântecul Do What U Want (With My Body) a fost controversat încă de la lansare, deoarece detalii despre viața personală a lui R Kelly ținuseră deja primele pagini ale ziarelor. De altfel, rapperul a fost judecat într-un proces pentru acuzaţii de pornografie infantilă, în 2008, dar a fost găsit nevinovat.

 

 

Articole asemanatoare
lady gaga
Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus
lady gaga
Lady Gaga a pozat goală pe coperta unei renumite reviste, apoi s-a băgat în carantină
lady gaga
Noul material de studio al lui Lady Gaga are un titlu. Când va fi lansat
Lady Gaga
Primul single solo din ultimii trei ani al lui Lady Gaga VIDEO

Comenteaza acest articol

Lady Gaga rupe tăcerea în privința lui R Kelly

by Andreea Damian   2 min
0