Home > Agenda > stiri > Lady GaGa schimbă regulile Grammy

Lady GaGa schimbă regulile Grammy

Influența lui Lady GaGa asupra lumii muzicale este mai mare decât ne-am fi imaginat vreodată. Apariția acesteia pe piață a dus la schimbarea regulilor de nominalizare a premiilor Grammy. Organizatorii prestigioaselor premii s-au hotărât să modifice regulamentul pentru ca, în viitor, să nu se mai lovească de situații celei în care s-a regăsit Lady GaGa.

În 2010 GaGa nu a fost nominalizată la "cel mai bun nou artist" pentru că în 2009 artista avusese o nominalizare pentru "cel mai bun single", înainte de a scoate pe piață un album întreg. Lumea întreagă a fost șocată de absența cântăreței de pe lista de nominalizați, dar imediat , organizatorii au invocat regulamentul, explicând astfel de ce, GaGa nu avea voie să fie nominalizată. Organizatorii au regretat această nedreptate care i s-a făcut celei mai de succes artiste din ultimii ani și au modificat regulile. De acum înainte la categoria "cel mai bun artist" vor fi incluși și cei care aveau nominalizări în anul anterior, fără a fi scos pe piață un album.


Articole asemanatoare
Designer-ul roman care le-a imbracat pe Lady Gaga si Rihanna, Ingrid Vlasov, este speaker in aceasta primavara la The Woman
Nude make-up la premiile Grammy
Premiile Grammy: Iata ce tratament facial, rapid, au folosit Madonna si Robin Thicke
Lady Gaga este noua imagine Versace! Uite cat de bine seamana cu celebra Donatella

Comenteaza acest articol

Lady GaGa schimbă regulile Grammy

by admin   1 min
0