Home > Agenda > stiri > Lady GaGa se teme de telefoanele mobile

Lady GaGa se teme de telefoanele mobile

Lady GaGa e moartă de frica telefoanelor mobile. Totul din cauza faptului că a auzit și ea că poți face tumori cerebrale din cauza celularelor. Prin urmare ea i-a rugat pe cei din staff-ul ei să îi țină telefonul la distanță chiar și atunci când vorbește la el. Sursa care a făcut publică știrea a declarat: "Au fost câteva anunțuri în presă cum că oamenii pot dezvolta tumori cerebrale din cauza telefoanelor mobile și, deși nu există nicio dovadă clară în acest sens, GaGa s-a speriat de moarte!".

Prin urmare GaGăi nici nu-i mai trece prin cap să țină telefonul la ureche, ci roagă pe câte cineva să i-l țină tot timpul, chiar și în timpul convorbirilor telefonice, iar ea vorbește pe speaker. Să-i spună, totuși, cineva că s-a inventat și hands-free-ul!!

Nu este prima cerință dubioasă a vedetei din ultima perioadă. În urmă cu ceva vreme ea le-a ordonat celor care se ocupă de securitatea ei să o care în locurile în care avea treabă, pretinzând că și-a alocat doar un timp limitat pentru mersul pe jos.

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”
Lady Gaga
Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan
lady gaga
Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună!

Comenteaza acest articol

Lady GaGa se teme de telefoanele mobile

by realitatea   1 min
0