Home > Agenda > stiri > Lady GaGa se teme de telefoanele mobile

Lady GaGa se teme de telefoanele mobile

Lady GaGa e moartă de frica telefoanelor mobile. Totul din cauza faptului că a auzit și ea că poți face tumori cerebrale din cauza celularelor. Prin urmare ea i-a rugat pe cei din staff-ul ei să îi țină telefonul la distanță chiar și atunci când vorbește la el. Sursa care a făcut publică știrea a declarat: "Au fost câteva anunțuri în presă cum că oamenii pot dezvolta tumori cerebrale din cauza telefoanelor mobile și, deși nu există nicio dovadă clară în acest sens, GaGa s-a speriat de moarte!".

Prin urmare GaGăi nici nu-i mai trece prin cap să țină telefonul la ureche, ci roagă pe câte cineva să i-l țină tot timpul, chiar și în timpul convorbirilor telefonice, iar ea vorbește pe speaker. Să-i spună, totuși, cineva că s-a inventat și hands-free-ul!!

Nu este prima cerință dubioasă a vedetei din ultima perioadă. În urmă cu ceva vreme ea le-a ordonat celor care se ocupă de securitatea ei să o care în locurile în care avea treabă, pretinzând că și-a alocat doar un timp limitat pentru mersul pe jos.

Articole asemanatoare
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
lady gaga
Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus
lady gaga
Lady Gaga a pozat goală pe coperta unei renumite reviste, apoi s-a băgat în carantină

Comenteaza acest articol

Lady GaGa se teme de telefoanele mobile

by realitatea   1 min
0