Tabu
Image default
lifestyle

Lady GaGa se teme de telefoanele mobile

Lady GaGa e moartă de frica telefoanelor mobile. Totul din cauza faptului că a auzit și ea că poți face tumori cerebrale din cauza celularelor. Prin urmare ea i-a rugat pe cei din staff-ul ei să îi țină telefonul la distanță chiar și atunci când vorbește la el. Sursa care a făcut publică știrea a declarat: "Au fost câteva anunțuri în presă cum că oamenii pot dezvolta tumori cerebrale din cauza telefoanelor mobile și, deși nu există nicio dovadă clară în acest sens, GaGa s-a speriat de moarte!".

Prin urmare GaGăi nici nu-i mai trece prin cap să țină telefonul la ureche, ci roagă pe câte cineva să i-l țină tot timpul, chiar și în timpul convorbirilor telefonice, iar ea vorbește pe speaker. Să-i spună, totuși, cineva că s-a inventat și hands-free-ul!!

Nu este prima cerință dubioasă a vedetei din ultima perioadă. În urmă cu ceva vreme ea le-a ordonat celor care se ocupă de securitatea ei să o care în locurile în care avea treabă, pretinzând că și-a alocat doar un timp limitat pentru mersul pe jos.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna va depune mărturie împotriva lui Chris Brown

realitatea

Festivalul “Dulciuri pentru toți”, Ediția a IV-a 24-27 Noiembrie 2011, Palatul Național al Copiilor, București

SkirtBike, eveniment biciclistic adresat femeilor

realitatea

Beyonce refuză să meargă pe jos

realitatea

Uite-o pe Magda Palimariu, inainte de debutul in televiziune

Pedro Almodovar și Penelope Cruz la Cannes

realitatea

Scrie un comentariu