Home > beauty > Lady Gaga, sfătuită să-și opereze nasul când s-a lansat în muzică. Cum arăta când era o anonimă

Lady Gaga, sfătuită să-și opereze nasul când s-a lansat în muzică. Cum arăta când era o anonimă

Lady Gaga

Lady Gaga a refuzat să își opereze nasul la începutul carierei sale muzicale. Vedeta de 32 de ani și-a făcut curaj și a vorbit despre acest subiect delicat chiar pe covorul roșu la premiera noului său film „ A Star Is Born”, care a avut loc la Londra.

Diva a vorbit despre începuturile sale ca artist. Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta, se simțea urâtă și nesigură. „Când m-am lansat, mi s-a spus să-mi operez nasul, dar nu am făcut-o pentru că am vrut să fiu cine sunt”, a mărturisit ea. „Dacă oamenii voiau ca eu să arăt ca o bombă sexy, eu arătam fix invers. Dacă îmi spuneau „Încearcă să dansezi și să te uiți în direcția aceea” eu întorceam întotdeauna capul și o făceam în felul meu”, a povestit Lady Gaga.

Fix în urmă cu 10 ani, în 2008, Gaga își făcea debutul în industria muzicală cu piesa „Just Dance”, care a devenit în scurt timp un hit. Succesul nu a întârziat să apară, dar cu toate acestea, a refuzat să-și facă operații estetice. „Înainte ca primul meu single să fie lansat mi s-a sugerat să îmi operez nasul, dar am spus nu. Îmi iubesc nasul italian”, a mai relatat artista, potrivit Female First.

Acest aspect al vieții sale a ajutat-o să-și interpreteze și mai bine personajul Ally din primul ei film. „Spre deosebire de Ally, eu chiar aveam încredere în mine când am început să cant și am încercat să distrug orice barieră care stătea în calea succesului. Ea (n.r. personajul ei din A Star is Born) nu e curajoasă și nu are atâta încredere în ea”, a mărturisit vedeta.

Ei bine, contrar ultimelor sale declarații, Lady Gaga și-a reinventat, se pare, aspectul fizic. Se zvoneşte că până la urmă artista ar fi intervenit chirurgical asupra formei nasului.

Iată dovada!

 

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga, cerută din nou în căsătorie, chiar de Valentine’s Day
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”
Lady Gaga
Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Comenteaza acest articol

Lady Gaga, sfătuită să-și opereze nasul când s-a lansat în muzică. Cum arăta când era o anonimă

by Andreea Damian   1 min
0