Home > beauty > Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de „A Star Is Born”

Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de „A Star Is Born”

lady gaga

Lady Gaga și-a surprins fanii după ce a dezvăluit pe Instagram că și-a făcut două tatuaje noi, dintre care unul în cinstea succesului său cu rolul Ally din filmul „A Star is Born”.

Desenul de pe spatele ei este un trandafir de-a lungul coloanei vertebrale, însoţit de mesajul „La vie en rose”. Aceasta este și piesa pe care a interpretat-o la începutul filmului, atunci când personajul jucat de Bradley Cooper, Jackson Maine, a descoperit-o într-un bar.

„La vie en rose” este cunoscuta piesă a cântăreței franceze Edith Piaf. Vedeta a interpretat cântecul și în timpul turneului Cheek to Cheek din 2015, cu Tony Bennett.

Imaginea a fost însoţită de mesajul „Happy Valentine’s Day (O zi a îndrăgostiţilor fericită). Un tatuaj în omagiul <<la vie en rose>> făcut de minunatul @winterstone. Coloana mea vertebrală este acum un trandafir”, a scris Lady Gaga.

Cel de-al doilea tatuaj reprezintă un portativ, cu notele muzicale „GAGA”, desenat pe braţ. Cântăreața de 32 de ani şi-a anunţat fanii că a reuşit să-şi corecteze tatuajul, acesta având iniţial numai patru linii pe portativ. „Criza muzicală a fost evitată. Prea multe tequila. Am uitat cea de-a cincea linie la portativ”, a scris artista pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bt4DMuRlH8G/

Lady Gaga are peste zece tatuaje pe corp, printre care unul mare pe șoldul stâng. Artista și-a desenat pielea în semn de omagiu și pentru Tony Bennett (o trompetă pe braț), David Bowie (portretul acestuia pe partea stângă) și un unicorn pe piciorul stâng.

 

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga, cerută din nou în căsătorie, chiar de Valentine’s Day
jobstoppers
Ce este fenomenul jobstoppers, promovat de Justin Bieber și Rihanna și care afectează tinerii
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”

Comenteaza acest articol

Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de „A Star Is Born”

by Andreea Damian   1 min
0