Tabu
Image default
BEAUTY PEOPLE Slider

Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de „A Star Is Born”

Lady Gaga și-a surprins fanii după ce a dezvăluit pe Instagram că și-a făcut două tatuaje noi, dintre care unul în cinstea succesului său cu rolul Ally din filmul „A Star is Born”.

Desenul de pe spatele ei este un trandafir de-a lungul coloanei vertebrale, însoţit de mesajul „La vie en rose”. Aceasta este și piesa pe care a interpretat-o la începutul filmului, atunci când personajul jucat de Bradley Cooper, Jackson Maine, a descoperit-o într-un bar.

„La vie en rose” este cunoscuta piesă a cântăreței franceze Edith Piaf. Vedeta a interpretat cântecul și în timpul turneului Cheek to Cheek din 2015, cu Tony Bennett.

Imaginea a fost însoţită de mesajul „Happy Valentine’s Day (O zi a îndrăgostiţilor fericită). Un tatuaj în omagiul <<la vie en rose>> făcut de minunatul @winterstone. Coloana mea vertebrală este acum un trandafir”, a scris Lady Gaga.

Cel de-al doilea tatuaj reprezintă un portativ, cu notele muzicale „GAGA”, desenat pe braţ. Cântăreața de 32 de ani şi-a anunţat fanii că a reuşit să-şi corecteze tatuajul, acesta având iniţial numai patru linii pe portativ. „Criza muzicală a fost evitată. Prea multe tequila. Am uitat cea de-a cincea linie la portativ”, a scris artista pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bt4DMuRlH8G/

Lady Gaga are peste zece tatuaje pe corp, printre care unul mare pe șoldul stâng. Artista și-a desenat pielea în semn de omagiu și pentru Tony Bennett (o trompetă pe braț), David Bowie (portretul acestuia pe partea stângă) și un unicorn pe piciorul stâng.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce mare s-a făcut Patrick, fiul Geaninei Ilieș

Tabu Tabu

Importanța tratamentului facial cu oxigen hiperbaric pentru întinerirea tenului

realitatea

Edward Snowden avertisment despre pericolele supravegherii în masă și inteligenței artificiale globale

Dora Constantinovici

KIM KARDASHIAN a scapat de pilozitate cu ajutorul laserului!

10 activitati placute prin care poti arde 300 de calorii

realitatea

Billie Eilish a lansat piesa No Time To Die, tema pentru Bond 25

Andreea Damian

Scrie un comentariu