Home > beauty > Lady Gaga şi-a prezentat parfumul la Paris

Lady Gaga şi-a prezentat parfumul la Paris

Lady Gaga a surprins întotdeauna prin apariţiile excentrice, însă duminică a demonstrat că poate fi extrem de obişnuită, chiar şi în public. Artista a fost la primul eveniment de promovare a parfumului „Fame”, care a avut loc la magazinul Sephora Champs Elysees şi care a fost transmis live prin intermediul site-ului .

Într-o ţinută all black, culoarea negru fiind reprezentativă şi pentru parfum (primul parfum negru), cu părul prins în coadă a păşit printre fani în magazinul din Paris. A pozat pentru fotografi şi după câteva minute a apărut într-o rochie neagra scurtă, cu o haină de blană albă şi cu părul prins, demonstrând încă o dată că nu doar în show-urile sale îşi schimbă rapid ţinuta şi coafura, fiecare moment având o altă interpretare şi de imagine.  S-a aşezat pe perne printre invitaţi, care stăteau de asemenea pe pernuţe negre, a povestit preţ de câteva minute, le-a prezentat parfumul şi a mâncat împreună cu ei un sandviş.

La final, Lady Gaga şi-a luat la revedere de la invitaţi, a dat autografe fanilor care o aşteptau în afara magazinul şi s-a împiedicat de câteva ori, aşa cum i se întâmplă deseori la apariţiile sale, datorită tocurilor prea înalte.

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga, cerută din nou în căsătorie, chiar de Valentine’s Day
parfum
Cum să alegi un parfum sexy
Sewelô, diamantul cât o minge de tenis care aparține Louis Vuitton expus în vitrină, la Paris
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci

Comenteaza acest articol

Lady Gaga şi-a prezentat parfumul la Paris

by   1 min
0