Home > beauty > Lady Gaga şi-a prezentat parfumul la Paris

Lady Gaga şi-a prezentat parfumul la Paris

Lady Gaga a surprins întotdeauna prin apariţiile excentrice, însă duminică a demonstrat că poate fi extrem de obişnuită, chiar şi în public. Artista a fost la primul eveniment de promovare a parfumului „Fame”, care a avut loc la magazinul Sephora Champs Elysees şi care a fost transmis live prin intermediul site-ului .

Într-o ţinută all black, culoarea negru fiind reprezentativă şi pentru parfum (primul parfum negru), cu părul prins în coadă a păşit printre fani în magazinul din Paris. A pozat pentru fotografi şi după câteva minute a apărut într-o rochie neagra scurtă, cu o haină de blană albă şi cu părul prins, demonstrând încă o dată că nu doar în show-urile sale îşi schimbă rapid ţinuta şi coafura, fiecare moment având o altă interpretare şi de imagine.  S-a aşezat pe perne printre invitaţi, care stăteau de asemenea pe pernuţe negre, a povestit preţ de câteva minute, le-a prezentat parfumul şi a mâncat împreună cu ei un sandviş.

La final, Lady Gaga şi-a luat la revedere de la invitaţi, a dat autografe fanilor care o aşteptau în afara magazinul şi s-a împiedicat de câteva ori, aşa cum i se întâmplă deseori la apariţiile sale, datorită tocurilor prea înalte.

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”
Lady Gaga
Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan
Paris
Cum a ajuns o fată moartă din Paris să aibă cele mai sărutate buze din istorie

Comenteaza acest articol

Lady Gaga şi-a prezentat parfumul la Paris

by   1 min
0