Home > Slider > Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol

Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol

lady gaga

Angelina Jolie și Lady Gaga au devenit rivale după ce fiecare a anunțat ca și-ar dori rolul Cleopatrei în filmul cu același nume. Balanța înclină în favoarea celei dintâi, care a câștigat aprecierea criticilor cu rolul din filmul A Star Is Born.

Lady Gaga are mari șanse să apară, ca protagonistă, într-o nouă producție Cleopatra, dezvoltată de Sony Pictures, un remake al filmului Cleopatra din 1963, în care au jucat Elizabeth Taylor și Richard Burton. După acest film, actrița a început o relație cu partenerul său din film, o relație cu multe despărțiri și împăcări.

Angelina Jolie și-a exprimat și ea, în mai multe rânduri, dorința de a interpreta celebrul personaj. Actrița a declarat chiar că este dispusă să se retragă din actorie după acest rol.

Potrivit unei surse din cadrul Sony, compania se află în negocieri pentru actrița care va apărea în acest film. „Cleopatra era cunoscută ca Regina Nilului, iar Elizabeth Taylor s-a dovedit a fi regina Hollywoodului odată cu versiunea acestui film din 1963. Există toate șansele ca persoana care o va interpreta pe Cleopatra să se bucure de un loc egal în industria cinematografiei”, a precizat aceeași sursă. Taylor a primit și cel mai mare salariu de la acea vreme – un milion de dolari – fapt care, alături de bugetul uriaş al filmului, aproape că a cauzat falimentul studioului 20th Century Fox.

Elizabeth Taylor, în rolul Cleopatrei (1963)

Cele două actrițe își doresc atât de mult rolul Cleopatrei, încât va trebui să se organize câte o audiție specială pentru fiecare, lucru rar întâlnit în cazul unor staruri de asemenea calibru.

Noua producție, care nu are încă o dată de lansare, este descrisă drept „un thriller politic încărcat de suspans, abordat din perspectiva unei femei”.

Cleopatra a domnit din anul 51 î.H. până în anul 30 î.H., înainte de a fi înlăturată de la tron de către Octavian Ceasar, devenit mai apoi împăratul Augustus. De asemenea, ea a fost faimoasă pentru aventurile sale cu dictatorul Julius Caesar și generalul roman Marcus Antonius.

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”
Lady Gaga
Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

Comenteaza acest articol

Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol

by Andreea Damian   1 min
0