Tabu
PEOPLESlider

Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran

Lady Gaga joacă alături de Bradley Cooper în filmul „A Star Is Born”. Cei doi sunt protagoniștii unei povești emoționante a unei artiste debutante care se îndrăgotește de un rocker veteran. Această peliculă reprezintă și debutul ca regizor al actorului Bradley Cooper.

După rolul din serialul „American Horror Story”, pentru care a primit un Glob de Aur, Lady Gaga trece la un proiect cinematografic și mai ambițios. Ally, personajul interpretat de Lady Gaga, este o tânără artistă aflată la început de carieră, a cărei evoluție, pe plan profesional dar și personal, este influențată de un muzician cu experiență. Bradley Cooper joacă rolul partenerului lui Ally, un rocker veteran pe nume Jackson Maine.

„Este un vis împlinit și o mare onoare să fac parte din acest incredibil film. Talentul lui Bradley Cooper ca regizor, actor și muzician este copleșitor. De abia aștept ca oamenii să vadă această autentică, epică și frumoasă poveste de iubire. Se numește „A Star Is Born” și sunt extaziată să vi-i prezint pe Jack și Ally”, a transmis Lady Gaga fanilor ei, pe o rețea de socializare.

„A Star Is Born” va avea premiera în cinematografe pe 5 octombrie. Lady Gaga este implicată și în crearea soundtrack-ului acestui film, compunând piese originale alături de Bradley Cooper și Mark Ronson.

ARTICOLE SIMILARE

Amy – Beyond the Stage | Expoziţie dedicată lui Amy Winehouse la Londra

Andreea Damian

Ce aniversare a avut parte Vârciu în familie

Tabu Tabu

Rihanna și-a lansat linia de lenjerie intimă. Colecția include și cătușe cu blană

Andreea Damian

Sorin Bontea a filmat pentru o altă emisiune de la Antena 1 după demisia de la „Chefi la cuțite”

Andreea Damian

De ce este rău să-ți faci patul imediat după ce te trezești

Andreea Damian

Soții Obama, cele mai frumoase declarații de dragoste la împlinirea a 26 de ani de căsătorie

Andreea Damian

Scrie un comentariu