Tabu
Image default
FASHION Slider

Lady Gaga și rochia antiglonț de la învestirea lui Joe Biden. Cântăreața a vorbit în premieră despre eveniment

Joe Biden a fost învestit în funcția de președinte în luna ianuarie. Lady Gaga a cântat The Star-Spangled Banner cu puțin timp înainte ca el și vicepreședintele Kamala Harris să depună jurământul în fața a mii de oameni.

Recent, Lady Gaga a vorbit despre un moment despre care foarte puțini oameni au știut. Artista recunoaște că s-a temut pentru viața sa. Rochia Schiaparelli în nuanțe bleumarin și roșu nu a fost doar o creație personalizată, a fost și o „rochie antiglonț”.

Lady Gaga a dezvăluit că a purtat o rochie antiglonț la învestirea în funcție a lui Joe Biden. Cântăreața în vârstă de 35 de ani a mărturisit că participarea la învestirea lui Joe Biden a fost „unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale”. Apoi, a oferit o informație cu totul surprinzătoare.

„Am cântat îmbrăcată într-o rochie antiglonț marca Schiaparelli. Nu știu dacă oamenii cunosc asta despre mine, dar dacă nu aș fi fost cântăreață mi-ar fi plăcut să fiu jurnalistă de război”, a declarat artista despre look, în timp ce reflecta la cele mai memorabile ținute ale ei pentru British Vogue.

Rochia, concepută de directorul artistic Schiaparelli, Daniel Roseberry, prezenta o jachetă moale, o fustă voluminoasă și – piesa de rezistență – o broșă gigantică sub formă de porumbel auriu simbolizând pacea.

„Când am văzut acel porumbel de aur, am știut că aceasta era piesa potrivită”, a spus Gaga despre broșă, a cărei versiune mai mică a fost vândută pentru 2.000 de dolari în această vară, iar banii au fost donați Fundației Born This Way a superstarului american.

ARTICOLE SIMILARE

Charlize Theron a explicat de ce a adoptat doi copii afro-americani

Andreea Damian

Nu mai arunca apa de orez! Are beneficii nebănuite pentru păr

Andreea Damian

Lora s-a întors din Bali. Prima imagine cu ea și iubitul din țară

Tabu Tabu

Ghidul de supraviețuire pe tocuri pentru petrecărețe

Andreea Damian

Cât durează efectiv să renunți la un obicei, conform științei. Mitul celor 21 de zile a fost desființat

Andreea Damian

Dan Bittman a dat răspunsul neașteptat despre vaccinare. Se imunizează sau nu anti-Covid?

Andreea Damian

Scrie un comentariu