Tabu
BEAUTY

Lady Gaga stabilește o nouă tendinţă în materie de coafuri

Noua culoare a părului cântăreței se numește „Ocean Blonde” (Blond albastru) și urmează să devină cea mai recentă tendință în materie de coafuri în sezonul următor.

Lady Gaga este una dintre cele mai bune cântărețe ale generației sale, o actriță nominalizată la Oscar pentru rolul din A Star Is Born și o activistă combativă (luptă pentru drepturile comunității LGBT + și a persoanelor defavorizate în timpul pandemiei). Mai presus de toate, Lady Gaga este o icoană a secolului XXI, cu un stil incomparabil, atât de greu de imitat.

Lady Gaga – păr roz, gri, verde, acum blond

Stilul ei extravagant a făcut-o de fapt celebră. Și din punct de vedere estetic, cântăreața a avut un impact semnificativ asupra varietății interminabile de culori pe care milenarii le folosesc pentru a-și colora părul. De la roz în toate variațiile sale până la gri și verde, părul lui Lady Gaga nu a lăsat nicio zonă a spectrului de culori neatinsă.

Recent, Lady Gaga și-a dezvăluit noua culoare a părului – este munca stilistului său Frederic Aspiras (responsabil pentru unele dintre cele mai vii coafuri). Aspiras, care și-a pierdut mama anul trecut, a spus pe Instagram că artista l-a ajutat să vadă lumina deasupra „norilor negri de durere”, amintindu-i de ceva ce mama lui îi spusese cu ani în urmă despre importanța de a face ceea ce iubești cel mai mult.

Așa s-a născut culoarea „Ocean Blonde” – o nuanță de vară care tinde spre verde și albastru. O culoare care este la jumătatea distanței dintre griul pudrat al lui Lucy Boynton la Gala Met din 2019 și părul blond al lui Daryl Hannah în 1, 2, 3 Splash (1984). Lady Gaga subliniază în articolul în care și-a prezentat noua culoare a părului că acesta este „un plus special în glamour cu dragoste”. Și ar putea fi alternativa îndrăzneață a rozului cu nuanțe de cupru pe care ar trebui să-l purtăm la toamnă.

ARTICOLE SIMILARE

Un cadou pe zi, part 2

realitatea

Cea mai sexy femeie din lume este…

La 73 de ani arată ca o puștoaică. Secretele de frumusețe ale creatoarei de modă Vera Wang

Andreea Damian

Zaharul – introdus pe lista drogurilor periculoase?

Cel mai STUPID BARBAT din lume! FOTO!

Bust ferm: Virtual Bra

realitatea

Scrie un comentariu