Home > beauty > Lady Gaga a stabilit o dată de lansare a propriei linii de produse cosmetice

Lady Gaga a stabilit o dată de lansare a propriei linii de produse cosmetice

Lady Gaga

Lady Gaga va lansa linia de produse cosmetice, despre care a vorbit anul trecut, și o va comercializa în exclusivitate pe platforma online Amazon, începând din luna septembrie. Aceasta vrea să promoveze acceptarea de sine.

Brandul Haus Laboratories va fi lansat în septembrie şi va fi disponibil în peste zece ţări, inclusiv SUA, Germania şi Japonia, potrivit Amazon. Linia de cosmetice va include parfurmuri, ape de colonii și produse de îngrijire a pielii.

Artista în vârstă de 33 de ani a publicat și primul teaser care anunță noua linie de cosmetice. Cântăreața și actrița americană este protagonista unui videoclip care combină strălucirea, neonul și aspectul dramatic.

 

View this post on Instagram

 

HAUS LABORATORIES PRE-ORDER AVAILABLE 7/15 @HAUSLABS #BATTLEFORYOURLIFE MUSIC BY LADY GAGA, @BLOODPOP®, @TCHAMI, & @BOYSNOIZE

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Cu această ocazie, Lady Gaga comunică și misiunea brandului: acceptarea de sine. „Ultimul lucru de care lumea are nevoie este un alt brand de frumusete. Și e prea rău. Se spune că frumusețea este în ochii celui care arată. La Haus Laboratories, frumusețea este modul în care te vezi. Glamul tău. Expresia ta. Arta ta. Vrem să te iubești pe tine însuți. Casa noastră, regulile tale.”

 

View this post on Instagram

 

They say beauty is in the eye of the beholder, but at HAUS LABORATORIES, we say beauty is how you see yourself. @ladygaga

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on

Primele produse Haus Laboratories vor fi comercializate din 15 iulie. În curând, milioane de fani vor transforma acest proiect într-un mare succes!

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”
Lady Gaga
Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan
lady gaga
Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună!

Comenteaza acest articol

Lady Gaga a stabilit o dată de lansare a propriei linii de produse cosmetice

by Andreea Damian   1 min
0